Ένας Κίτσος στα μπουζούκια

Παραγωγής:
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1970
Παραγωγός: Τάσος Γιαννόπουλος
Φωτογραφία: Τάκης Βενετσανάκος
Συγγραφέας: Ναπολέων Ελευθερίου
Σεναρίο: Ναπολέων Ελευθερίου

Κωμωδία
1970

Ηθοποιοί: Τάσος Γιαννόπουλος , Λίζα Αλεξίου, Γιάννης Μαλούχος, Αλέκα Στρατηγού, Νικήτας Πλατής, Φιλήμων Μεθυμάκης, Κία Μπόζου, Δημήτρης Κατσούλης, Γιάννης Λιακάκος, Γιάννης Αλεξανδρίδης, Απόλλων Αραχιώτης, Γιώργος Χαδίνης, Μίνα Καρρά, Θόδωρος Κεφαλόπουλος, Αντώνης Κουφουδάκης, Ανδρέας Νομικός, Λίτσα Σκούρα, Γιώργος Χαδίνης, Χαρούλα Λαμπράκη (τραγούδι), Δημήτρης Ευσταθίου (τραγούδι)

Περίληψη: Ο Κίτσος, ένας άβγαλτος και τίμιος νέος, είναι τρελά ερωτευμένος εδώ και πολλά χρόνια με μια δασκάλα, την Λίτσα, με την οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ένα βράδυ οι φίλοι του τον πάνε στα μπουζούκια, όπου γνωρίζεται με την τραγουδίστρια. Εκείνη βλέποντας ότι του αρέσει, αρχίζει να τον κοροϊδεύει λέγοντας του, ότι τον αγαπάει. Έτσι ο Κίτσος, αγαθός όπως είναι, την πιστεύει και αρχίζει την νυχτερινή ζωή μαζί της. Η Λίτσα ξαφνιάζεται με την απότομη αλλαγή του Κίτσου και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει. Όταν ανακαλύπτει την αλήθεια, προκειμένου να τον κερδίσει ξανά, και να τον κάνει να κρατήσει την υπόσχεση του, βάζει τον σωματώδη αδελφό της να τον αναγκάσει να την παντρευτεί…
Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1969-1970 και έκοψε 115.152 εισιτήρια. Ήρθε στην 52η θέση σε 99 ταινίες.

Ελληνικός Κινηματογράφος Ένας Κίτσος στα μπουζούκια
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΈνας ήρωας στη Ρώμη
Επόμενο άρθροΔιακοπές στην Κολλοπετινίτσα

Similar Articles

Comments