10.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜπονάτσος Βλάσσης

Σχετικές αναρτήσεις

Μπονάτσος Βλάσσης

Ο Βλάσσης Μπονάτσος (Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 1949 – 14 Οκτωβρίου 2004) ήταν ροκ τραγουδιστής, ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής.
Γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό τον Τάκη Μπονάτσο ο οποίος γεννήθηκε το 1944. Άρχισε την καριέρα του δημιουργώντας ένα μουσικό συγκρότημα τους Πελόμα Μποκιού απο το 1969-1972. Το όνομα του πήρε από τα αρχικά των ονομάτων των μελών του γκρουπ, όπου είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία ο «Γαρύφαλλος».

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Εβίτα” με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη παίζοντας το ρόλο του Τσε. Επίσης έπαιξε μαζί της και την περίοδο 1983-1984 με την παράσταση Βίκτωρ Βικτώρια.

Η σχέση τους κράτησε περίπου έξι χρόνια {Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1982 και έληξε το Δεκέμβριο του 1987 σύμφωνα με τα περιοδικά της εποχής}. Παρουσίασε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα όπως “Με το κλειδί στο χέρι” στην κρατική τηλεόραση, τις Κόντρες, το Βλας Μπακ, το Άλλα Κόλπα, το Με φόρα και το Πάμε για άλλα, όπου ήταν γνωστός για τις ατάκες του και τη βραχνή χροιά της φωνής του.

Ο Μπονάτσος έγινε πανελληνίως γνωστός από την επιτυχημένη σειρά του 1991 Οι Απαράδεκτοι. Το 1996 παντρεύτηκε με τη Μάρθα Κουτουμάνου (1968) – κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη – και ένα χρόνο αργότερα το 1997 απέκτησε την κόρη του Ζένια.
Απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου του 2004 σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατός του οφειλόταν σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα».
Φιλμογραφία

  • Ένα Ελεύθερο Κορίτσι (1973)
  • Ο δράκος, πρόσωπο της ημέρας (1983)
  • Τηλέ-Καννίβαλοι (1987)… Δημήτρης Δημητρίου
  • Πατρίς-Ληστεία-Οικογένεια (1988)…Βλάσης
  • Ο διάβολος και το κερατό του (1989), (υποδύεται τον Άγγελο Μπουτέρη)
  • Δίψα (τηλεοπτική σειρά, 1990)
  • Ο Δραπέτης (1991)
  • Ο Διάβολος και η ουρά του(1991),(υποδύεται τον Άγγελο Μπουτέρη)
  • Οι Απαράδεκτοι (τηλεοπτική σειρά, υποδύεται τον Βλάσση)
  • Τα μπακούρια(1992)(τηλεοπτική σειρά,ως guest star)
  • Γυναίκες δηλητήριο (1993, υποδύεται τον Βλάσση)
  • Στον αστερισμό της γραβάτας (1993, υποδύεται το Ντίνο Αλεξίου)
  • Της Ελλάδος τα παιδιά (1993, ως guest σμηναγός Καραμπονάτσος)
  • Βίτσια γυναικών (2000)… Ρενάρ
  • Εκείνες κι εγώ{1996} (τηλεοπτική σειρά, ως γκεστ σταρ)
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Παπαγιαννάκης Μανώλης

Ο Μανώλης Παπαγιαννάκης γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα και σπούδασε στη "Scuola di Cinema" του Μιλάνου το 1963.Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή το 1965. Σταδιοδρόμησε στο ελαφρό...

Γιώργος Βελέντζας 1927-2015

Ο Γιώργος Βελέντζας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 04 Δεκεμβρίου του 1927 και μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του...

Μια λατέρνα μια ζωή 1958-1959

Η ταινία, "Μια λατέρνα μια ζωή" προβλήθηκε τη σαιζόν 1958-1959 και έκοψε 29.778 εισιτήρια. Ήρθε στην 17η θέση σε 51 ταινίες. Το Μια λατέρνα μια...

Τελευταίες αναρτήσεις