Ελληνικός Κινηματογράφος Μπονάτσος Βλάσσης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΜπισλάνης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΜπουρνόζου Πίτσα

Τυχαία Αρθρα

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Μπονάτσος Βλάσσης

Ο Βλάσσης Μπονάτσος (Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 1949 – 14 Οκτωβρίου 2004) ήταν ροκ τραγουδιστής, ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής.
Γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό τον Τάκη Μπονάτσο ο οποίος γεννήθηκε το 1944. Άρχισε την καριέρα του δημιουργώντας ένα μουσικό συγκρότημα τους Πελόμα Μποκιού απο το 1969-1972. Το όνομα του πήρε από τα αρχικά των ονομάτων των μελών του γκρουπ, όπου είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία ο «Γαρύφαλλος».

735565_Screen_Shot_2014-10-14_at_11.18.11_AM.png Μπονάτσος Βλάσσης Μπονάτσος Βλάσσης

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Εβίτα” με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη παίζοντας το ρόλο του Τσε. Επίσης έπαιξε μαζί της και την περίοδο 1983-1984 με την παράσταση Βίκτωρ Βικτώρια.

Η σχέση τους κράτησε περίπου έξι χρόνια {Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1982 και έληξε το Δεκέμβριο του 1987 σύμφωνα με τα περιοδικά της εποχής}. Παρουσίασε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα όπως “Με το κλειδί στο χέρι” στην κρατική τηλεόραση, τις Κόντρες, το Βλας Μπακ, το Άλλα Κόλπα, το Με φόρα και το Πάμε για άλλα, όπου ήταν γνωστός για τις ατάκες του και τη βραχνή χροιά της φωνής του.

vlassis_620+4343 Μπονάτσος Βλάσσης Μπονάτσος Βλάσσης

Ο Μπονάτσος έγινε πανελληνίως γνωστός από την επιτυχημένη σειρά του 1991 Οι Απαράδεκτοι. Το 1996 παντρεύτηκε με τη Μάρθα Κουτουμάνου (1968) – κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη – και ένα χρόνο αργότερα το 1997 απέκτησε την κόρη του Ζένια.
Απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου του 2004 σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατός του οφειλόταν σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα».
Φιλμογραφία   

  • Ένα Ελεύθερο Κορίτσι (1973)
  • Ο δράκος, πρόσωπο της ημέρας (1983)
  • Τηλέ-Καννίβαλοι (1987)… Δημήτρης Δημητρίου
  • Πατρίς-Ληστεία-Οικογένεια (1988)…Βλάσης
  • Ο διάβολος και το κερατό του (1989), (υποδύεται τον Άγγελο Μπουτέρη)
  • Δίψα (τηλεοπτική σειρά, 1990)
  • Ο Δραπέτης (1991)
  • Ο Διάβολος και η ουρά του(1991),(υποδύεται τον Άγγελο Μπουτέρη)
  • Οι Απαράδεκτοι (τηλεοπτική σειρά, υποδύεται τον Βλάσση)
  • Τα μπακούρια(1992)(τηλεοπτική σειρά,ως guest star)
  • Γυναίκες δηλητήριο (1993, υποδύεται τον Βλάσση)
  • Στον αστερισμό της γραβάτας (1993, υποδύεται το Ντίνο Αλεξίου)
  • Της Ελλάδος τα παιδιά (1993, ως guest σμηναγός Καραμπονάτσος)
  • Βίτσια γυναικών (2000)… Ρενάρ
  • Εκείνες κι εγώ{1996} (τηλεοπτική σειρά, ως γκεστ σταρ)

Similar Articles

Αρθρα

Ηθοποιοί του παλιού κινηματογράφου που γύρισαν βιντεοταινίες

Ποιος/ποια ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου γύρισε τις περισσότερες βιντεοταινίες την δεκαετία του ΄80 και ποιος/ποια τις λιγότερες; Λάκης Κομνηνός: Ο ηθοποιός γύρισε...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 626ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 626ο

Οι άσσοι του γηπέδου

Η ταινία, "Οι άσσοι του γηπέδου" προβλήθηκε την σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 19.726 εισιτήρια. Ήρθε στην 16η θέση σε 24 ταινίες. Η πρώτη ταινία...