Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου

Παραγωγής: Δαμασκηνός-Μιχαηλίδης
Πρεμιέρα: Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1967
Παραγωγός:
Φωτογραφία: Νίκος Δημόπουλος
Συγγραφέας: Νέστορας Μάτσας
Σεναρίο: Νέστορας Μάτσας

Κωμωδία
1967

Ηθοποιοί: Λάμπρος Κωνσταντάρας , Αλεξάνδρα Λαδικού , Ερρίκος Μπριόλας , Μίρκα Καλατζοπούλου , Έφη Οικονόμου , Σταύρος Ξενίδης , Γιάννης Φέρμης , Χριστόφορος Νέζερ , Μιράντα Μυράτ , Φρόσω Κοκκόλα , Αρτέμης Μάτσας , Λίνα Οικονομίδου , Άννα Ζαράνη , Κατερίνα Ζαράνη

Πλοκή: Σε ένα ορεινό χωριό αναπτύσσεται μια σύγκρουση ανάμεσα στις ειρηνόφιλες και τις πολεμόχαρες γυναίκες, που καταλήγει σε έναν παγκόσμιο συναγερμό των γυναικών με στόχο την ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 60.872 εισιτήρια. Ήρθε στην 76η θέση σε 117 ταινίες. Ελεύθερη διασκευή της κωμωδίας του Αριστοφάνη “Εκκλησιάζουσες”.

Ελληνικός Κινηματογράφος Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΝα ζη κανείς ή να μη ζη
Επόμενο άρθροΟ άνθρωπος που έσπαγε πλάκα

Similar Articles

Comments