Βίκυ Μοσχολιού: Οι τελευταίες φωτογραφίες της πριν φύγει από τη ζωή

Βίκυ Μοσχολιού
Advertisement

Τίποτα δεν προμήνυε ότι εκείνο το Πάσχα θα ήταν το τελευταίο για την μεγάλη Βίκυ Μοσχολιού. Και όμως το Πάσχα του 2005 για την ερμηνεύτρια που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες και δη οι συνθέτες, θα ήταν το τελευταίο.

Advertisement

Ήξερε ήδη για τον καρκίνο, όπως ήξερε ότι είχε ξεπεράσει το μεγάλο πρόβλημα. Της τα είχαν πει όλα, αφού η ίδια το είχε ζητήσει. Όμως η αντίστροφη μέτρηση, είχε ήδη ξεκινήσει χωρίς να το ξέρει. Ο καρκίνος την σιγοέτρωγε…

mosxoliou 1

Πάσχα 2005. Όλη την Μεγάλη Εβδομάδα η Βίκυ Μοσχολιού, αφού πήγε στο μοναστήρι της μητέρας της ηγουμένης, Ελισάβετ στην περιοχή Καβελάρης Μεγάρων, έκανε νηστεία όπως σε όλες τις μεγάλες γιορτές της ορθοδοξίας, έψαλλε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ιερής κοινότητας, ενώ παράλληλα μαζί με την μητέρα της, την θεία της καθώς και τα αδέρφια της προετοίμαζε το μοναστήρι για την Ανάσταση.

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το RespectNews.gr έμελλε να είναι και οι τελευταίες για την σπουδαία και αξιολάτρευτη Βίκυ Μοσχολιού.

mosxoliou

Όσοι την είδαν εκείνες τις ημέρες στο μοναστήρι, έμειναν άφωνοι, μιας και η Βίκυ ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Ωστόσο η αρχή του τέλους πλησίαζε, αφού λίγο μετά το Πάσχα του 2005 και τις εξετάσεις που έκανε, της ανακοινώθηκε πως ο Καρκίνος είχε επιστρέψει επιθετικός.

Οι τέσσερις μήνες που ακολούθησαν ήταν αγωνιώδεις και μαρτυρικοί τόσο για την ίδια, όσο και για το κοινό που την λάτρευε και αγωνιούσε. Εν τέλει στις 16 Αυγούστου του 2005 η Βικάρα της Ελλάδας, πέταξε ψηλά στα χέρια του θεού!

Προηγούμενο άρθροΜαίρη Χρονοπούλου: Στο “Γοργόνες και μάγκες”, εκεί ναι μου άρεσα
Επόμενο άρθροΓιώργος Ζαμπέτας: O πενηντάρης είναι ένας νέος της εποχής