Το Νησί: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος

Το Νησί
Advertisement

Ήταν από τις σειρές που έγραψαν ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Νησί» μεταδόθηκε πριν περίπου μία δεκαετία από τη συχνότητα του Mega και κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Advertisement

Πριν από λίγους μήνες η συγγραφέας του ομώνυμου best seller, Βικτόρια Χίσλοπ είχε αποκαλύψει ότι γίνονταν συζητήσεις για δεύτερο κύκλο. Σύμφωνα με τη «Realife» το σίκουελ της επιτυχημένης σειράς αναμένεται να μεταδοθεί από τη Δημόσια τηλεόραση.

Οι διαπραγματεύσεις της ΕΡΤ με τη συγγραφέα είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Άλλωστε, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στη Δημόσια τηλεόραση είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους στη σειρά «Καρτ Ποστάλ» και είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Το μυθιστόρημα που θα γίνει η συνέχεια του «Νησιού» θα είναι το «Μία νύχτα του Αυγούστου» που έγινε επίσης best seller.

Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε πώς συνέχισαν τη ζωή τους οι πρωταγωνιστές μετά το κλείσιμο της Σπιναλόγκας. Το ρεπορτάζ της «Realife» αναφέρει ότι στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τον Στέλιο Μάινα που είχε τον ρόλο του βαρκάρη στον πρώτο κύκλο, την Μαρία Πρωτόπαππα, τον Ορφέα Αυγουστίδη αλλά και τον Γιάννη Στάνκογλου που επίσης είχαν ρόλο στον πρώτο κύκλο.

Ωστόσο θα υπάρξει αλλαγή στη σκηνοθεσία του σίριαλ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Realife» ο Θοδωρής Παπαδουλάκης δε θα είναι στην σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς. Η ζωή Σγουρού θα αναλάβει την σκηνοθεσία του δεύτερου κύκλου.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Ζωνόρος
Επόμενο άρθροΗ τζαζ μουσική του Μανώλη Χιώτη στην ταινία Λαός και Κολωνάκι