Η Άννα Φόνσου έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου.

 

Η ηθοποιός γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται απίστευτα περιστατικά πάνω στην σκηνή.
Όταν παίζατε με τον αείμνηστο Γιάννη Γκιωνάκη, εκείνος σας έκανε μια άκομψη χειρονομία πάνω στη σκηνή και τον χτυπήσατε;
«Ναι, τον, έδειρα. Φορούσα κι ένα δαχτυλίδι… Πάντα είμαι έτσι, αντιδραστική. Δυστυχώς, είναι το ελάττωμα μου, δεν δέχομαι την αδικία. Δεν κωλώνω».

Μπροστά στα μάτια του κοινού του ρίξατε χαστούκι με το δαχτυλίδι;
«Ναι, δεν καταλαβαίνω τίποτα εγώ, μπροστά στο κοινό είπα: «Κυρίες και κύριοι, αυτό που κάνει τώρα ο κύριος Γκιωνάκης δεν το έχει το κείμενο, κι εγώ δεν το ανέχομαι».

Τον χτυπήσατε με ανάποδο χαστούκι;
«Ναι, και μπήκε το δαχτυλίδι στο μάτι του… Εντάξει, έγινε καλά. Έτρεξε αίμα, τον πήγανε στο νοσοκομείο κι έγινε καλά. Έκλαιγα μετά, πήγα στο νοσοκομείο να τον δω. Ήμασταν τόσο φίλοι με τον Γιάννη. Νομίζω ότι θα γραφτώ στο βιβλίο Γκίνες, ότι είμαι η μόνη ηθοποιός που δεν έχω τσακωθεί με κανέναν, δεν μπορώ να τσακωθώ με ηθοποιούς. Δεν συγχωρώ εύκολα, ούτε μπορώ το «συγγνώμη» και τις αηδίες. Τους ηθοποιούς τους συγχωρώ αμέσως» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

Προηγούμενο άρθροΟ Χαμένος πύργος της Ακρόπολης είχε ύψος 26 μέτρα
Επόμενο άρθροΝύχτα γάμου
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!