Προδομένη αγάπη

Παραγωγής: Πυρσός Φιλμ
Πρεμιέρα: Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1962
Παραγωγός:
Φωτογραφία: Δήμος Σακελλαρίου
Συγγραφέας: Κώστας Καζάκος
Σεναρίο: Κώστας Καζάκος

Αισθηματική
1962

Ηθοποιοί: Τζένη Καρέζη (Άννα) , Γιώργος Φούντας (Στράτος) , Μάρθα Βούρτση , Λευτέρης Βουρνάς , Χρήστος Τσαγανέας , Δέσπω Διαμαντίδου (θεία Άννας) , Αθηνά Μιχαηλίδου , Κώστας Καζάκος , Παμφίλη Σαντοριναίου (θεία Άννας) , Νάσος Κεδράκας , Πόπη Δεληγιάννη , Κώστας Πίτσιος , Άννα Τάρη , Νίκος Τσαχιρίδης , Σοφία Γιοτζοπούλου (Μαρίνα) , Γρηγόρης Μπιθικώτσης (τραγούδι) , Γιώτα Λίδια (τραγούδι) , Βαγγέλης Σειληνός (χορευτής) , Ελένη Προκοπίου (χορεύτρια)

Πλοκή: Η Άννα (Τζένη Καρέζη), η οποία μένει με τη θεία της (Παμφίλη Σαντοριναίου), φοβάται ότι ο Στράτος (Γιώργος Φούντας), ο άντρας που αγαπά, την απατά με μια άλλη γυναίκα (Μάρθα Βούρτση). Αποφασίζει να φύγει για την Αμερική, όπου θα περάσει ένα χρόνο κοντά σε μια άλλη θεία της (Δέσπω Διαμαντίδου). Όταν θα επιστρέψει στην Αθήνα, η θεία της θα προσπαθήσει να την παντρέψει με ένα πλούσιο νέο (Λευτέρης Βουρνάς), αλλά εκείνη είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Στράτο. Όταν διαπιστώσει ότι και εκείνος την αγαπά πάντα, θα δεχτεί να τον ακολουθήσει και να ζήσει ευτυχισμένη μαζί του.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1961-1962 και έκοψε 65.361 εισιτήρια. Ήρθε στην 6η θέση σε 68 ταινίες.

Ελληνικός Κινηματογράφος Προδομένη αγάπη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΟύτε γάτα ούτε ζημιά
Επόμενο άρθροΣατανάδες στα σχολεία

Similar Articles

Comments