Ο μπαμπάς μου κι εγώ

Παραγωγής:
Πρεμιέρα: Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1963
Παραγωγός: Θανάσης Σπηλιώτης
Φωτογραφία: Γιάννης Πουλής
Συγγραφέας: Γιάννης Μαρής
Σεναρίο: Γιάννης Μαρής

Κωμωδία
1963

Ηθοποιοί: Ξένια Καλογεροπούλου , Λάμπρος Κωνσταντάρας , Δέσπω Διαμαντίδου , Κώστας Πίτσιος , Χρήστος Νέγκας , Αλίκη Ζωγράφου , Ντόρα Κωστίδου , Σπύρος Κωνσταντόπουλος , Στράτος Παχής , Νίκος Τσουκαλάς , Γιάννης Παπαϊωάννου , Κώστας Ανθής , Μαρία Ζαφειράκη , Μάρω Ξενάκη , Βαγγέλης Παπαθανασόπουλος , Ρίτα Σακελλαρίου (τραγούδι) , Γιάννης Παπαϊωάννου (τραγούδι) , Helena Teixeira (τραγούδι) , Maria De Petrillo (χορεύτρια) , Τάκης Βαρλάμος (χορευτής)

Πλοκή: Ο Λέων (Λάμπρος Κωνσταντάρας) πηγαίνει με την κόρη του (Ξένια Καλογεροπούλου) διακοπές, ελπίζοντας ότι θα της βρει έναν πλούσιο γαμπρό για να καλύψει τα οικονομικά του προβλήματα. Μαθαίνει ότι κάποιος πλούσιος (Χρήστος Νέγκας) θα φτάσει στο θέρετρο και φροντίζει να γνωριστεί με την κόρη του. Οι δύο νέοι ερωτεύονται και όταν αποκαλύπτεται ότι ο νεαρός άντρας δεν είναι καθόλου πλούσιος, ο Λέων θα τον δεχτεί για γαμπρό του. Ο ίδιος θα βρει ξανά την κυρία Πάπας (Δέσπω Διαμαντίδου), μια πλούσια γυναίκα που γύρισε από το εξωτερικό για να τον παντρευτεί.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1963-1964 και έκοψε 121.469 εισιτήρια. Ήρθε στην 41η θέση σε 92 ταινίες.

Ελληνικός Κινηματογράφος Ο μπαμπάς μου κι εγώ
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΟ εαυτούλης μου
Επόμενο άρθροΟ Ρωμηός έχει φιλότιμο

Similar Articles

Comments