Η αγαπημένη φωνή των παιδικών μας χρόνων

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ως παιδιά της δεκαετίας του 80,η φωνή και η παρουσία του Αργύρη Παυλίδη ήταν απο τις πιο χαρακτηριστικές τόσο για τις μεταγλωτίσεις όσο και για την παρουσίαση επιμορφωτικών τηλεπαιχνιδιών..

Χαρακτηριστική η φωνή του στον Terry και για κάποιο διάστημα στον Antony απο την σειρά Candy-Candy αλλά και σε δεκάδες άλλες σειρές..

Όσο για τα τηλεπαιχνίδια δεν ξέρω αν θυμάστε το ”Κυνηγώντας την μεγάλη περιπέτεια” ,το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Αργύρης Παυλίδης με την Χριστίνα Αυλιανού στις αρχές της δεκαετίας του ’90..
Η αγαπημένη φωνή των παιδικών μας χρόνων
ή το επίσης αξιόλογο ”Κόκκινοι γίγαντες άσπροι νάνοι”την δεκαετία του ’80 απο την ΕΡΤ.
Η αγαπημένη φωνή των παιδικών μας χρόνων
Αν θέλετε να δείτε σε ποιές σειρές-ταινίες & θεατρικές παραστάσεις έχει πάρει μέρος ο Αργύρης Παυλίδης μπορείτε να δείτε εδώ.
Φρέσκαρα κάπως τη μνήμη μου παρακολουθώντας βιντεάκια απο το youtube  και έχω βάλει ένα απο αυτά (απο τη σειρά Κόκκινοι γίγαντες άσπροι νάνοι) 
αλλά επίσης και κάποιες συνεντεύξεις του που θεωρώ πως αξίζει να δείτε..
Εμένα για κλείσιμο μου άφησε την εντύπωση  πως πραγματικά αγαπούσε αυτό που έκανε (και κάνει) και χαίρομαι που σαν παιδί ,τότε,όταν ανοίγαμε την τηλεόραση είχαμε να δούμε κάτι πραγματικά καλό..

agapimenesdekaeties.blogspot.gr
Προηγούμενο άρθροΤο λεβεντόπαιδο (1969-1970)
Επόμενο άρθροΣτα 3 κόρνερ πέναλτι