Η αγάπη του για το Τάε Κβον Ντο τον οδήγησε στην “Γη της ελιάς”

Γη της ελιάς
Advertisement

Όταν πριν δύο μήνες ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε ένα ποστ στο Instagram μέσα από το οποίο αναζητούσε έναν άνδρα ερμηνευτικής ηλικίας από 30 μέχρι 40 ετών με γνώσεις καράτε δέχτηκε αρκετά βιογραφικά.

Advertisement
kotsesaridis vasilis

Όμως αυτό που τελικά επιλέχθηκε ήταν του Βασίλη Κοτσεσαρίδη από τα Γιαννιτσά που ασχολείται με το Τάε Κβον Ντο από την ηλικία των πέντε ετών λαμβάνοντας μέρος και σε πολλούς αγώνες. Ενώ στην Αθήνα είχε παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής από σημαντικούς ανθρώπους της έβδομης τέχνης.

Δύο εβδομάδες αργότερα μετέβη στην Κύπρο και έκανε γυρίσματα με αποτέλεσμα τις δύο τελευταίες εβδομάδες να τον απολαμβάνουμε ως “Λάμπρο” τον δάσκαλο καράτε που έχει αναλάβει να προπονήσει μία από τις βασικές ηρωίδες της επιτυχημένης σειράς του Mega, “Η γη της ελιάς”.

Ανακαλύψτε τον και στο Instagram.

Προηγούμενο άρθροΚώστας Φυσσούν 1936-2020
Επόμενο άρθροΓνωρίζατε ότι η Μαίρη Μεταξά …
Χρήστος Κωνσταντίνου
Για μένα ο κινηματογράφος είναι ένα ταξίδι σε κάποιον μαγικό κόσμο μιας άλλης εποχής. Νιώθω ευγνώμων γιατί έχω την τύχη να γνωρίσω και να με τιμούν με την φιλία τους αρκετοί καλλιτέχνες της χρυσής εκείνης περιόδου όπου τα αστέρια ήταν αληθινά κι όχι κάλπικα.