
Όταν πριν δύο μήνες ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε ένα ποστ στο Instagram μέσα από το οποίο αναζητούσε έναν άνδρα ερμηνευτικής ηλικίας από 30 μέχρι 40 ετών με γνώσεις καράτε δέχτηκε αρκετά βιογραφικά.

Όμως αυτό που τελικά επιλέχθηκε ήταν του Βασίλη Κοτσεσαρίδη από τα Γιαννιτσά που ασχολείται με το Τάε Κβον Ντο από την ηλικία των πέντε ετών λαμβάνοντας μέρος και σε πολλούς αγώνες. Ενώ στην Αθήνα είχε παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής από σημαντικούς ανθρώπους της έβδομης τέχνης.
Δύο εβδομάδες αργότερα μετέβη στην Κύπρο και έκανε γυρίσματα με αποτέλεσμα τις δύο τελευταίες εβδομάδες να τον απολαμβάνουμε ως “Λάμπρο” τον δάσκαλο καράτε που έχει αναλάβει να προπονήσει μία από τις βασικές ηρωίδες της επιτυχημένης σειράς του Mega, “Η γη της ελιάς”.
Ανακαλύψτε τον και στο Instagram.