6.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεοδωρόπουλος Άγγελος

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοδωρόπουλος Άγγελος

Ο Άγγελος Θεοδωρόπουλος ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης. Το 1965 ίδρυσε την ατομική επιχείρηση παραγωγής ταινιών Angelo Films που εγκαινίασε τις εργασίες της με την παραγωγή της ταινίας «Μεγάλη μου αγάπη».
Φιλμογραφία

Αντίο Βερολίνο (1994)
Τεχνητή καρδιά (1991)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκορας (1969)
Αστέρια στο βούρκο της ακολασίας (1969)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)
Ήθελε να γίνει βασιλιάς (1967) [Αλέκος]
Μεγάλη μου αγάπη (1966) [Άγγελος]
Χωρισμός (1966) [Τάκης]
Η μοίρα μιας ορφανής (1965)
Σχολή για σωφερίνες / Ο Βέγγος σωφεράντζα (1964) [Λάκης]
Ένα παιδί χωρίς όνομα (1964) [Άγγελος]
Χωρίς γονείς κι αδέλφια (1964)
Έτσι ήταν η ζωή μου (1963)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Διεστραμμένοι (1963)
Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Άγγελος Στρείδης]
Μάνα γιατί με γέννησες (1963)
Τον βρήκανε τον Παναή (1963)
Έξυπνοι και κορόιδα (1962)
Ο κατήφορος μιας ορφανής (1962)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962)
Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961)[Δόκιμος]
Λύτρωσε με αγάπη μου (1960)
Μια του κλέφτη (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΤζώνυ Θεοδωρίδης 1962-
Επόμενο άρθροΚαίτη Θεοχάρη (Χλόη)

Σχετικές αναρτήσεις

Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο (1955-1956)

Η ταινία, "Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο" προβλήθηκε τη σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 126.530 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 24 ταινίες.-Πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της...

Ρένα Πασχαλίδου 1911-1979

Η Ρένα Πασχαλίδου γεννήθηκε το 1911 και  ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Καθιερώθηκε σε ρόλους καρατερίστας κυρίως σε κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου.Στην κινηματογραφική ταινία "Ξύπνα Κορόιδο..."...

Μάρθα Καραγιάννη (1939-)

Η Μάρθα Καραγιάννη γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1939 στον Πειραιά. Ο πατέρας της Χαρίλαος Καραγιάννης καταγόταν από πλούσια οικογένεια της Ρωσίας, που έχασε την...

Τελευταίες αναρτήσεις