12.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεοδωρόπουλος Άγγελος

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοδωρόπουλος Άγγελος

Ο Άγγελος Θεοδωρόπουλος ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης. Το 1965 ίδρυσε την ατομική επιχείρηση παραγωγής ταινιών Angelo Films που εγκαινίασε τις εργασίες της με την παραγωγή της ταινίας «Μεγάλη μου αγάπη».
Φιλμογραφία

Αντίο Βερολίνο (1994)
Τεχνητή καρδιά (1991)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκορας (1969)
Αστέρια στο βούρκο της ακολασίας (1969)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)
Ήθελε να γίνει βασιλιάς (1967) [Αλέκος]
Μεγάλη μου αγάπη (1966) [Άγγελος]
Χωρισμός (1966) [Τάκης]
Η μοίρα μιας ορφανής (1965)
Σχολή για σωφερίνες / Ο Βέγγος σωφεράντζα (1964) [Λάκης]
Ένα παιδί χωρίς όνομα (1964) [Άγγελος]
Χωρίς γονείς κι αδέλφια (1964)
Έτσι ήταν η ζωή μου (1963)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Διεστραμμένοι (1963)
Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Άγγελος Στρείδης]
Μάνα γιατί με γέννησες (1963)
Τον βρήκανε τον Παναή (1963)
Έξυπνοι και κορόιδα (1962)
Ο κατήφορος μιας ορφανής (1962)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962)
Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961)[Δόκιμος]
Λύτρωσε με αγάπη μου (1960)
Μια του κλέφτη (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Νόμος 4000 (1962-1963)

Η ταινία, "Νόμος 4000" προβλήθηκε τη σαιζόν 1962-1963 και έκοψε 118.841 εισιτήρια. Ήρθε στην 4η θέση σε 82 ταινίες. -Μετά το θρίαμβο της ταινίας...

Στέλλα Αρκάδη

Η Στέλλα Αρκάδη γεννήθηκε στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων Κρήτης και σπούδασε θέατρο. Παρουσιάστηκε στα γράμματα σε ηλικία δεκαοχτώ ετών.Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την απόδοση-διασκευή παιδικών...

Βλαχοπούλου Τιτίκα

Η Τιτίκα Βλαχοπούλου γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1948. Η καταγωγή της είναι από τη Μικρά Ασία και τελείωσε το Γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη.Αποφοίτησε από τη...

Τελευταίες αναρτήσεις