Δελτίο Τύπου Theater Labs

theater labs
theater labs
Advertisement

Θεατρικά Εργαστήρια Theater Labs σε 33 σημεία σε όλη την Αττική

Τα θεατρικά εργαστήρια Theater Labs έφτασαν στον 7ο χρόνο λειτουργίας τους. Έχουν ήδη ανεβάσει περισσότερες από 50 παραστάσεις. Έχοντας στο δυναμικό τους 33 ομάδες σε όλη την Αττική, είναι σίγουρο πως μία από αυτές είναι κοντά σας.

Advertisement

Γραφτείτε και εσείς σήμερα σε μία από τις ομάδες μας. Γιατί το θέατρο δεν είναι προνόμιο των λίγων. Το θέατρο είναι για όλους.
Το θέατρο στα Theater Labs δεν είναι απλά διασκέδαση. Είναι τρόπος ζωής!!!

Τι είναι τα Theater Labs όμως;
Είναι ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες που λειτουργούν σαν αυτόνομα θεατρικά εργαστήρια. Σκοπός της κάθε ομάδας είναι να εκπαιδευτεί στο μαγικό χώρο του θεάτρου μέσα από κλασικές και μοντέρνες τεχνικές, προσφέροντας στους μαθητές ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και της αυτογνωσίας. Τα 4ωρα μαθήματα κάθε Σαββάτο ή Κυριακή χωρίζονται σε 2 κατηγορίες.

Δελτίο Τύπου Theater Labs

Πρώτον σε πρόβες για ανέβασμα παράστασης και δεύτερον σε μαθήματα που αφορούν γενικότερα στο θέατρο αλλά και την παράσταση συγκεκριμένα. (Ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμό, κινησιολογία, ιστορία θεάτρου, θεατρικό παιχνίδι, σκηνογραφία – ενδυματολογία κ.α.) Μέσα από αυτές τις πρόβες, θα διασκεδάσουμε, θα μάθουμε και θα εξερευνήσουμε τον κρυμμένο εαυτό μας. Γιατί πάνω απ’ όλα το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Τα Theater Labs όμως δεν προσφέρουν μόνο ξερές γνώσεις. Έχοντας αυτό σαν γνώμονα, προσφέρουμε στους μαθητές μας, χωρίς επιπλέον κόστος, διάφορες δράσεις για να εμπλουτίσουμε τον εαυτό μας και να διευρύνουμε το συναισθηματικό μας πεδίο.

α) Ταινίες μικρού μήκους για να μάθουμε πως είναι η υποκριτική στην κάμερα. Ποιές οι διαφορές με την υποκριτική στο θέατρο; Τι πρέπει να προσέξουμε; Τι άλλο χρειάζεται;

β) Δράσεις κοινωνικού περιεχομένου. Όπως προείπαμε το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τέτοιες δράσεις από το πρόγραμμα μας. Μικρές παραστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα παρουσιάζονται σε κόσμο που δεν έχει την δυνατότητα να πάει στο θέατρο είτε για οικονομικούς είτε για άλλους λόγους. Στο πρόγραμμα μας υπάρχουν πολλών ειδών τέτοιες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατόπιν συννενόησης με την εκάστοτε ομάδα. Πολλές περισσότερες δράσεις μας θα βρείτε στη σελίδα μας www.theaterlabs.gr.

γ) Σεμινάρια. Επειδή εμείς δεν θέλουμε να λέμε πως η δική μας άποψη και ο δικός μας τρόπος είναι ο καλύτερος και επειδή πιστεύουμε στην πολυφωνία, οργανώνουμε σεμινάρια από ανθρώπους του χώρου, διαφόρων ειδικοτήτων, (ηθοποιούς, σκηνοθέτες, σκηνογράφους κ.α.) που θα μας πουν την δική τους άποψη και θα μας βοηθήσουν να δούμε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία.

δ) Εκπτωτικά κουπόνια. Πολλά θέατρα και συνεργαζόμενοι χώροι έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να μας προσφέρουν εκπτωτικά (σε κάποιες περιπτώσεις και δωρεάν) κουπόνια για τις παραστάσεις και τις δράσεις τους. Συνεχίζουμε την επικοινωνία και με άλλους χώρους και σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα. Επίσης σε όλες τις επαγγελματικές παραστάσεις των Theater Labs υπάρχει μειωμένο εισιτήριο.

ε) Εκδρομές. Σκοπός μας είναι πάνω απ’ όλα να περάσουμε καλά. Γι’ αυτό συνδυάζουμε τη μάθηση με τη διασκέδαση. Εκδρομές σε αρχαία θέατρα, ξενάγηση στους χώρους και μετά στάση για φαγητό ολοκληρώνουν την μέρα. Σε αυτές τις εκδρομές μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη των Theater Labs.

Έναρξη μαθημάτων: 1 Σεπτεμβρίου
Κόστος μαθημάτων: 10€ η εγγραφή και 50€ το μήνα.
(Στο μηνιαίο κόστος συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα λειτουργίας και τα έξοδα των παραστάσεων. Οι μαθητές – μέλη δεν επιβαρύνονται με κανένα εξτρά κόστος για την παρουσίαση των παραστάσεων. Ενοικίαση θεάτρου, σκηνικά, κοστούμια, φωτογραφίσεις, βιντεοσκόπηση κ.α.)

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.theaterlabs.gr
Facebook: Theater Labs
E-mail: [email protected]
Τηλ: 6945665851

Προηγούμενο άρθροΝανά Βενέτη
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου των θεατρικών εργαστηρίων