16.5 C
Athens
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026

Λαυρέντης Διανέλλος: Η ψυχή του ελληνικού κινηματογράφου

Υπάρχουν ονόματα που δεν χρειάζονται φανφάρες για...

Βαγγέλης Βουλγαρίδης: Ο ευγενικός ζεν πρεμιέ

Τις περισσότερες φορές, ήταν εκείνοι οι δευτεραγωνιστές...
spot_imgspot_img
Νέα Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς της Μαίρης Χρονοπούλου

Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς της Μαίρης Χρονοπούλου

mairi xronopouloy
mairi xronopouloy
Advertisement

Όπως είχε αναφέρει η «Espresso», η κ. Χρονοπούλου έχει παραχωρήσει το σπίτι της στην Παιανία για τους σκοπούς του οργανισμού «Χαμόγελό του Παδιού», υπό την προϋπόθεση να μπορεί να μένει σε αυτό μέχρι να φύγει από τη ζωή.

Advertisement

«Με τη Μαίρη μας συνδέει μια διαχρονική σχέση, που βασίζεται στην αληθινή αγάπη και την εκτίμηση» δήλωσε στην «Espresso» ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παδιού.

«Δεν είναι η υλική αξία του σπιτιού αλλά η κατάθεση ψυχής και οι μνήμες της Μαίρης προς το Χαμόγελο και γι αυτό την ευχαριστούμε πολύ.

Είναι μια ηθική και πολιτική προσφορά και θα πρέπει να σας πω ότι το σπίτι θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή ως μουσείο της Μαίρης Χρονοπούλου» προσθέτει.

«Στο κτήμα θα απασχολούνται σιγά σιγά τα παιδιά με διάφορες καλλιέργειες και ζωάκια και αν το επιτρέπει το μέρος θα βάλουμε και κάποια λυόμενα για να μένουν».

Προηγούμενο άρθροΟι εραστές του ονείρου 1974-1975
Επόμενο άρθροΣπάνιες ηχογραφήσεις μέρος 2ο