Οι δύσκολες ώρες του Πάνου Μουζουράκη

img52479 8e53d6b2133f9a1be400617c4367d1a9
img52479 8e53d6b2133f9a1be400617c4367d1a9
Advertisement

Πώς έπαθε καρδιακό επεισόδιο ο Πάνος Μουζουράκης;

Advertisement

Ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί πάντα να φαίνεται χαλαρός, όμως δεν είναι.
Αγχώνεται πολύ και αυτό έχει αντίκτυπο ακόμη και στην υγεία του!

Ο γνωστός τραγουδοποιός, Πάνος Μουζουράκης λίγο πριν την εμφάνισή του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στις 4 Ιουλίου, έδωσε μία συνέντευξη όπου και αποκάλυψε πως πέρασε μέχρι και καρδιακό επεισόδιο!

Αυτό τον καιρό περνάω τις… ασπρόμαυρες μου, όπου η μια μέρα μπορεί να είναι διαφορετική από την προηγούμενη για κάποιο λόγο. Προσπαθώ να μπω σε δημιουργική κατάσταση και έμπνευση, αλλά πριν μπω σε αυτό με πιάνει μια μελαγχολία, ένας φόβος ότι δεν θα έρθει ποτέ η έμπνευση στη ζωή μου, οπότε, κάνω άλλα πράγματα, δηλαδή συμμάζεψα το σπίτι, πλήρωσα όλους τους λογαριασμούς, τελείωσα όλα τα σίριαλ τα οποία ήθελα να δω, τερμάτισα ένα παιχνίδι στο play station 4.
 

Τελικά, μου ήρθε η έμπνευση ανάμεσα σε μια μπίρα και μια… καρδιακή ανακοπή που κόντεψα να πάθω» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Λοιπόν ο Πάνος Μουζουράκης και συνέχισε:

«Δεν ξέρω… ήταν μια σοβαρή ενόχληση στην καρδιά, τα ξημερώματα, την ώρα που προσπαθούσα να φτιάξω το πρόγραμμα για τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στις 4 Ιουλίου, μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου και τον Σπύρο Γραμμένο και δεν έβγαινε τίποτα. Εκεί είχα μια ενόχληση και… ήρθε η έμπνευση.

Είπα: «Πριν πεθάνω ωραίο θα είναι να γράψω κάτι». Έτσι έγραψα ένα, κείμενο για το οποίο είμαι περήφανος. Ήταν ένα χιουμοριστικό κείμενο, με φιλοσοφική αναζήτηση ως περιεχόμενο. Έτσι, αισθάνομαι αισιόδοξος ότι στη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής θα καταφέρω να φτιάξω ένα ωραίο πρόγραμμα με δικά μου τραγούδια, διασκευές και τραγούδια της Νατάσας και του Σπύρου».

Προηγούμενο άρθροΔιαγόρας Χρονόπουλος 1939-2015
Επόμενο άρθροΛάκης Μιχαηλίδης 1932-2010