Η κομμένη σκηνή της πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών

κομμένη σκηνή
Advertisement

Όταν ο Νίκος Φώσκολος με την ταινία “Υπολοχαγός Νατάσσα” έγραφε την δική του ιστορία το 1970 μπαίνοντας στο ρεκόρ Γκίνες ως την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, τότε είχαν γυριστεί και σκηνές στην Αίγυπτο που ποτέ δεν παίχτηκαν.

Advertisement
Η κομμένη σκηνή της πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών
Φωτογραφία από την κομμένη σκηνή της ταινίας, “Υπολοχαγός Νατάσσα”.

Μια φωτό ντοκουμέντο από τις κομμένες σκηνές της ταινίας είναι και η φωτογραφία που φέρνει στην δημοσιότητα το RespectNews.gr.

Βλέπουμε την Αλίκη πάνω σε μια καμήλα. Η σκηνή αυτή δεν βγήκε ποτέ στους κινηματογράφους, μιας και τόσο η ενδυμασία της Αλίκης όσο και το όλο σκηνικό δεν ταίριαζε στη δομή του σεναρίου!

Για την ιστορία να πούμε πως η ταινία, “Υπολοχαγός Νατάσσα” με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν υπερπαραγωγή για τα δεδομένα της εποχής (με γυρίσματα και στο εξωτερικό).

Διαδραματίζεται κατά την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής με τους δύο πρωταγωνιστές σε ρόλους πατριωτών που λαμβάνουν μέρος στην αντίσταση.

Η ταινία αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επιτυχία στον Ελληνικό κινηματογράφο με τα περισσότερα εισιτήρια που είχαν κοπεί, έως και το έτος 1999 και την ταινία των Ρέππα-Παπαθανασίου, “Safe Sex”.

Του Νίκου Νικόλιζα.
Πηγή άρθρου respectnews.gr

Προηγούμενο άρθροΌταν ο Βέγγος σταμάτησε γυρίσματα σε ταινία
Επόμενο άρθροΟ λοχίας της Ευδοκίας που δεν ήταν ηθοποιός