Δάκρυα για έναν αλήτη

Παραγωγής:
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1971
Παραγωγός: Θανάσης Σύλιας
Φωτογραφία: Συράκος Δανάλης
Συγγραφέας: Κώστας Παπαπέτρος
Σεναρίο: Κώστας Παπαπέτρος

Δραματική
1971

Ηθοποιοί: Νίκος Δαδινόπουλος, Ελένη Προκοπίου, Άινα Μάουερ, Δημήτρης Μάρας, Τζόλυ Γαρμπή, Κώστας Παπαχρήστος, Νίκος Τσουκαλάς, Τάσος Ψωμόπουλος, Γιώργος Τζιφός, Πατρίτσια Αδάμου, Δημήτρης Μπλούκος, Γιάννης Αλεξανδρίδης, Ζήσης Ταταρίκος, Λουκία Ρούσσου, Κ. Δεδάκης, Τέλης Νικολαϊδης, Κάτια Σιμάτου, Άντζελα Καραδήμα, Γιάννης Αργύρης, Μανώλης Μητσιάς (τραγούδι), Γιάννης Νικητάκης (χορευτής)

Περίληψη: Ο γιος ενός εργοστασιάρχη οδηγείται στην οικονομική καταστροφή εξαιτίας της σχέσης του με χορεύτρια νυχτερινού κέντρου. Ωστόσο, η νέα αρχή θα προκύψει απο την επανασύνδεση του με μια παλιά του αγαπημένη.
Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1971-1972 και έκοψε 78.661 εισιτήρια. Ήρθε στην 54η θέση σε 90 ταινίες.

Ελληνικός Κινηματογράφος Δάκρυα για έναν αλήτη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΚαμικάζι αγάπη μου
Επόμενο άρθροΗ γυναικοκρατία

Similar Articles

Comments