22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...
ΑρχικήHθοποιοίΧατζηαργύρη Σάννυ

Σχετικές αναρτήσεις

Χατζηαργύρη Σάννυ

- Advertisement -

Η Σάννυ Χατζηαργύρη γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1975 στη Φλόριντα των ΗΠΑ και είναι Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός & τραγουδίστρια, γνωστή κυρίως για τον ρόλο της ως Λίλα, στη σειρά Singles..
Ο πατέρας της, Δημοσθένης Χατζηαργύρης είναι Έλληνας ενώ η μητέρα της, Πατρίτσια Λυν είναι Αμερικανίδα με ρίζες ιρλανδικές και μακρινές γερμανικές.

Βαπτίστηκε Ελένη όπως η γιαγιά της, Ελένη Χατζηαργύρη, που ήταν και αυτή ηθοποιός, αλλά απο όταν ήταν ακόμη παιδάκι, η μητέρα της, την αποκαλούσε Sunny (Σάννυ) που στα αγγλικά σημαίνει “ηλιόλουστη”.

Όταν τελείωσε το σχολείο, ήρθε στην Ελλάδα και σπούδασε αρχικά υποκριτική στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απο όπου και αποφοίτησε με άριστα, το 1997. Έπειτα, το 2002, επέστρεψε για ένα διάστημα στην Αμερική, όπου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές υποκριτικής, με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση, στο Beverly Hills, με καθηγητή τον Milton Katsela.
Απο εκεί, αποφοίτησε το 2004.

Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια υποκριτικής με τους Casting Directors Lou di Giaimo (Rainman, Gladiator), Bob Morones (Platoon), Aleta Chappele (Godfather). Έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών αλλά και θεατρικών παραστάσεων.

Απο το 2010 εώς σήμερα, είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια (με τον οποίο γνωρίστηκαν πολλά χρόνια πριν παντρευτούν μέσω της Μαρίας Σολωμού) και στις 26 Μαρτίου 2015 γεννήθηκαν τα δίδυμμα αγοράκια τους.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μάρω Κοντού 1934-

Η Μάρω Κοντού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου 1934. Το πραγματικό όνομα είναι Μαριάνθη Κοντού και είναι ηθοποιός έχοντας επίσης και πολιτική σταδιοδρομία...

Παπαδόπουλος Σπύρος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1955 στον Πειραιά.Παρουσίαζε από το 2004 ως το προσωρινό κλείσιμο...

Το κορίτσι με τα μαύρα

Η ταινία, "Το κορίτσι με τα μαύρα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 87.552 εισιτήρια. Ήρθε στην 4η θέση σε 24 ταινίες.Το κορίτσι με...

Τελευταίες αναρτήσεις