Το Έτερος Εγώ ένα βήμα πριν το Netflix

eteros ego
eteros ego
Advertisement

Το “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τζαφούλια θα κάνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο να ακούσουν ελληνικά, και περιμένουμε να ακούσουμε τους Αμερικάνους να λένε Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης!

Advertisement

Μπορεί να υπάρξει αστυνομική μυθοπλασία made in Greece στα πρότυπα των πιο διάσημων σειρών του κόσμου; Αν ναι, είναι διατεθειμένοι οι τηλεθεατές να της δώσουν μια ευκαιρία, χωρίς να την αφορίσουν με το επιφανειακό επιχείρημα «Η Ελλάδα δεν είναι για αστυνομικά…». Από το ελληνικό κοινό που αγάπησε το “Έτερος Εγώ” η απάντηση είναι ΝΑΙ και πιθανότατα θα έχουν την ευκαιρία και τηλεθεατές όλων των εθνικοτήτων να παρακολουθήσουν σκοτεινό σύμπαν της ελληνικής σειράς!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Φωλιάς των Κου Κου”, το νέο- νουάρ δημιούργημα του Σωτήρη Τσαφούλια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Netflix. Η πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που χωρίζονται σε πέντε στάδια προκειμένου ένα πρόγραμμα να ενταχθεί στο περιεχόμενο που προσφέρει. Σε ό,τι αφορά την αισθητική, την απόδοση από τεχνικής άποψης και την ποιότητα, οι δύο κύκλοι του “Έτερος Εγώ“, “Χαμένες Ψυχές” καθώς και ο ολοκαίνουργιος “Κάθαρσις” τα καλύπτουν και με το παραπάνω.

Η υψηλού επιπεδου παραγωγή, η προσεγμένη σκηνοθεσία και η συναρπαστική πλοκή έχουν οδηγήσει τα στελέχη του Netflix πολύ κοντά στο να πάρουν την απόφαση για πρώτη φορά να εντάξουν μια σειρά που μιλάει ελληνικά, στο πλούσιο περιεχόμενο της πλατφόρμας. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να παρθούν το επόμενο διάστημα και αν όλα πάνε καλά και το «Έτερος Εγώ» βρεθεί στο Netflix, ετοιμαστείτε για παγκόσμια φρενίτιδα με τα ελληνικά, όπως έγινε αντίστοιχα με τα ισπανικά μετά το Casa de papel.

Ελπίδα μας να γίνει viral σε όλο τον κόσμο, o απολαυστικός λούμπεν αντιήρωας του υποκόσμου που ερμηνεύει ο Δημήτρης Καπετανάκος στην σειρά και οι «ποιητικές» ατάκες του να ταξιδέψουν στα πέρατα της γης!

Προηγούμενο άρθροΗ Νεράιδα και το παληκάρι 1969-1970
Επόμενο άρθροΤα κρυφά πάθη του Διονύση Παπαγιαννόπουλου