Τα συγκινητικά λόγια της σελίδας της Finos Film

finos laskari
finos laskari
Advertisement

Διαβάστε τα συγκινητικά λόγια της επίσημης σελίδας της Finos Film στο Facebook για την αγαπημένη σταρ, Ζωή Λάσκαρη.

Advertisement

Ζωή, ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις για πάντα η τρανή απόδειξη πως σταρ δεν γίνεται κάποιος, αλλά γεννιέται! Ήσουν η επίγεια πηγή φωτός. Πηγή ομορφιάς, ταλέντου, λάμψης, δυναμισμού, σεξουαλικότητας, γυναικείας μαγκιάς, πάθους, ανεξαρτησίας, ακεραιότητας, συναισθημάτων, έμπνευσης, αυθεντικότητας. Κι επειδή ήσουν επίγειο αστέρι είχες και αδυναμίες. Ήσουν το όνομά σου: Ζωή
Δεν λένε αντίο σε κάποιον που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Λένε απλά καλό ταξίδι και καλή αντάμωση με τους φίλους σου που τόσο πολύ θα λαχταράνε να σε δούνε στη γειτονιά των αγγέλων. Τον Φιλοποίμενα, τον Γιάννη, τον Νίκο, την Αλίκη, την Τζένη, τη Μελίνα και τόσους άλλους.

Για τη Φίνος Φιλμ ήσουν ένα φαινόμενο. Μεγαλούργησες και έχτισες τον κινηματογραφικό σου μύθο μέσα στα στούντιό της από μικρό κορίτσι. Και δεν έφυγες ποτέ από αυτά. Ούτε όταν σταμάτησαν οι παραγωγές μετά το θάνατο του λατρεμένου σου Φίνου. Μα και γι’ αυτόν ήσουν η μεγαλύτερη αδυναμία. Ήσουν η κόρη που δεν είχε. Εικοσιδύο φορές έκανες θραύση ως πρωταγωνίστρια στο σινεμά και όλες ήταν στη Φίνος Φιλμ. Οι είκοσι δε από αυτές υπό την καθοδήγηση του άλλου πολυαγαπημένου σου Γιάννη Δαλιανίδη.

Του ανθρώπου που σε εμπιστεύτηκε τυφλά στα 18 σου στον «Κατήφορο» κι εσύ μόλις άρχιζες τον ανήφορο της δόξας σου. Πάντα πρωταγωνιστώντας, πάντα με το χαμόγελο που καθήλωνε, πάντα με μία φυσικότητα. Γιατί ήσουν απλά έτσι φτιαγμένη. Γιατί ήσουν ένα επίγειο αστέρι. Καλό ταξίδι ΖΩΗ..

Προηγούμενο άρθροΑπεβίωσε σήμερα η Ζωή Λάσκαρη
Επόμενο άρθροΗ οργισμένη κοινοποίηση της Καίτης Φίνου