Όστρια το τέλος του παιχνιδιού

Παραγωγής: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1984
Παραγωγός:
Φωτογραφία: Τάκης Ζερβουλάκος
Συγγραφέας: Κατερίνα Γώγου
Σεναρίο: Κατερίνα Γώγου

Μυστηρίου
1984

Ηθοποιοί: Μπέτυ Αρβανίτη, Κώστας Αρζόγλου, Κατερίνα Γώγου, Δημήτρης Καμπερίδης, Θέμις Μπαζάκα, Rebecca Pauly, Γιώργος Σαμπάνης, Διονύσης Θεοδόσης (τραγούδι)

Περίληψη: Τρία ζευγάρια μικροαστών περνούν τις διακοπές τους, κατασκηνώνοντας σε μια ερημική παραλία. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι περίπλοκες και ψυχοφθόρες. Η εμφάνιση μιας όμορφης τουρίστριας, που κατασκηνώνει κοντά τους και κάνει μπάνιο γυμνή, αναστατώνει τους άντρες της παρέας (Κώστας Αρζόγλου, Γιώργος Σαμπάνης και Δημήτρης Καμπερίδης ), οι οποίοι προσπαθούν να τη φλερτάρουν. Οι γυναίκες τους (Θέμις Μπαζάκα, Κατερίνα Γώγου και Μπέττυ Αρβανίτη) αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και προσπαθούν να παραμείνουν ήρεμες. Η κατάληξη θα είναι …
Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1984-1985 και έκοψε 39.964 εισιτήρια. Ήρθε στην 21η θέση σε 38 ταινίες.

Ελληνικός Κινηματογράφος Όστρια το τέλος του παιχνιδιού
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΓια μια χούφτα τουρίστριες
Επόμενο άρθροΗ βουλευτίνα

Similar Articles

Comments