Η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» σοκάρει με τις δηλώσεις της για τον Στάθη Ψάλτη και πως έμαθε ότι είχε καρκίνο.

«Μου λείπει ο Στάθης και μόνο η ιδέα ότι δεν θα ξαναβρεθώ ξανά ποτέ στη σκηνή, δεν θα τον κάνω να ξαναγελάσει μέχρι να κ@τ@@ριετ@@.

Ο Στάθης ήταν χάχας, είχαμε βάλει και στοίχημα ποιος θα κάνει τον άλλο να γελάσει… πρόλαβα να του πω όσα ήθελα, και σε αυτή την τουρνέ μάλιστα, πρόλαβα.

Δεν φαινότανε ότι ήταν άρρωστος βέβαια, ήταν πιο αδύνατος από άλλες φορές.

Μία στιγμή στην Πτολεμαΐδα, άνοιξε η μύτη του και δεν έλεγε να κλείσει, ασταμάτητα, και τον πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο… Κεραυνοβολήθηκα. Εκεί το μάθαμε.

Μπήκαμε γελώντας και παίζοντας, θυμάμαι που μας διώξανε, και γελάγαμε, και όπως βγαίνουμε έξω, μας λέει ένας γιατρός ότι δεν υπάρχει σημείο του κορμιού του που δεν έχει καρκίνο και παραλύω.

Για να κοροϊδέψω την αρρώστια, που τη σέβομαι και την παλεύω, και τον Χάρο, νομίζω μόνο στα φρύδια και στα τσίνορά του δεν είχε…

Δεν του είπαμε τίποτα…»!

Video

gossip-tv.gr

Προηγούμενο άρθροOι γυναίκες του Cabaret 1900-1930
Επόμενο άρθροΓια όσους θυμούνται
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!