Η Έρρικα Μπρόγιερ είχε μιλήσει σε κυριακάτικη εφημερίδα, για τον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά, την εποχή του διαζυγίου τους αλλά και τους ηθοποιούς που η ίδια θαύμαζε.Η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μαμά της κόρη του, Σάντρας, άνοιξε την καρδιά της στην δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά και είπε πολλά.

Πώς αισθανόσασταν όταν τον βλέπατε να αγκαλιάζει άλλες γυναίκες στις ταινίες; Υπήρχε ζήλια κι αν ναι ποιος ζήλευε περισσότερο;
«Ο Κώστας ζήλευε περισσότερο και χωρίς λόγο, τώρα δεν ξέρω αν εξακολουθεί να είναι ζηλιάρης».

voutsas1

Πώς είναι ως χαρακτήρας ο Κώστας Βουτσάς;
«Είναι αρκετά δύσκολος άνθρωπος, έχει όμως και πάρα πολλά καλά. Επειδή τον αγαπούσα και με αγαπούσε, ξεπερνούσαμε τα όποια εμπόδια. Ήμουν νέα, δεν ήξερα από νοικοκυριό, ούτε να μαγειρεύω, μιλήσαμε και χωρίσαμε όμορφα.
Η Σάντρα δεν είχε καταλάβει τίποτα. Επέστρεφε από το σχολείο και μου έλεγε «είπαν ότι χωρίσατε με τον μπαμπά». Ο Κώστας όμως ερχόταν σπίτι, τρώγαμε, τη διάβαζε. Όταν μεγάλωσε, της εξηγήσαμε, αλλά εκείνη επέμενε να φέρει ο μπαμπάς της τα πράγματά του πίσω. Κάποια στιγμή το ξεπέρασε, γιατί πηγαίναμε όλοι μαζί εκδρομές, βγαίναμε, κι έτσι ήταν όσο πιο ανώδυνο γινόταν».

mprogier-004

Ποιος από τους άλλους ηθοποιούς σάς γοήτευε;«Στις περισσότερες άρεσε ο Νίκος Κούρκουλος, αλλά σ’ εμένα ο Δημήτρης Χορν.
Ερχόταν στα Αστέρια και χόρευε κοντά μας. Είχα πάει στο θέατρο και τον είχα δει πολλές φορές. Είχε δυνατή προσωπικότητα, τρομερός άντρας.
Εκείνος που θαύμαζα πολύ, άλλα όχι ερωτικά, ήταν ο Σωτήρης Μουστάκας, γιατί αγαπούσε τόσο πολύ τη γυναίκα του κι ήταν άψογος απέναντί της. Τους είχα μεγάλη αδυναμία και του Σωτήρη και της Μαρίας. Γι’ αυτό και δούλεψα και τόσες φορές μαζί τους».

Πηγή