Η πολυήμερη παραμονή στο νοσοκομείο

παραμονή
Advertisement

Mια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει ο Στάθης Ψάλτης ο οποίος εδώ και περίπου δέκα ημέρες νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι θεράποντες ιατροί του είναι πάνω από το κεφάλι του και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει.

Advertisement

Τον δημοφιλή ηθοποιό έχουν ήδη επισκεφθεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του – ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso.

Πάντως είναι αλήθεια πως ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του- που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα – τώρα μιλάνε για πολύ “σοβαρή κατάσταση”, χωρίς όμως να θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους.

“Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής”, περιγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: “Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης.

Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας.”

Αναδημοσίευση άρθρου απο το mononews.gr

Προηγούμενο άρθροΓοργόνες και μάγκες 1968-1969
Επόμενο άρθροΑς ευχηθούμε ότι καλύτερο στον Στάθη Ψάλτη