Τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός Μάκης Κωστίνης

Advertisement

Ξεχώρισε μέσα από ταινίες στις οποίες έπαιξε μαζί με τον Στάθη Ψάλτη. Τηλεοπτικά τον είδαμε μέσα από σειρές όπως «Της Ελλάδος Τα Παιδιά», «Μαρία η Άσχημη» και άλλες. Έπαιξε όμως και στο θέατρο σκορπίζοντας το γέλιο σε πολλούς.

Advertisement

Στη γειτονιά του Κολωνού όπου και μένει οι περισσότεροι μιλούν με τα καλύτερα για τον ηθοποιό, Μάκη Κωστίνη, ο οποίος, όπως λέει στο newsbeast.gr, συμμετέχει σε ένα εβδομαδιαίο περιοδικό ενώ παράλληλα βοηθά και σε ό,τι χρειαστεί το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Όταν τον ρωτάς τους λόγους που οι παλιοί ηθοποιοί απέχουν από την ελληνική τηλεόραση, σου απαντά ότι πολύ απλά δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτά που κάνουν οι νέοι.

Ο Μάκης Κωστίνης που εξηγεί ότι δεν έχει πάρει σύνταξη, υποστηρίζει: «Από παντού μας χρωστάνε. Χρωστάνε σε όλο τον κόσμο. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν κινείται φύλλο στην αγορά».

Και σημειώνει ότι μπορεί να ασχολήθηκε και με το τραγούδι, όμως, λόγω της κρίσης που επικρατεί, απέχει λίγο για την ώρα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο χώρος του, του έχει προσφέρει πολύ καλές αναμνήσεις, τις οποίες, όπως λέει, δύσκολα θα ξεχάσει. Άλλωστε, έχει φίλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν όποτε χρειαστεί.

Προηγούμενο άρθροΤο συγκινητικό μήνυμα της Μαίρης Μπάρκουλη
Επόμενο άρθροΌμηρος Ευστρατιάδης