Συγκλονιστικά είναι τα πρώτα λόγια του αδελφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, λίγες ώρες μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού από την επάρατη νόσο στην εντατική του νοσοκομείου Άγιος Σάββας.

Το καλύτερό παιδί, ο καλύτερος άνθρωπος της γης, βοήθαγε όλο τον κόσμο. Άδικο δεν είναι;“. Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του αδελφού του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος μίλησε στο newsit.gr.

“Αυτό το παιδί που έχει προσφέρει τόσα,σε όλους συμπαραστεκόταν”, λέει με τρεμάμενη φωνή ο αδελφός του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη, Γιάννης Ρώτας και στέλνει μήνυμα σε όλους τους θαυμαστές του Στάθη Ψάλτη αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Να τον αγαπάνε και να τον λατρέψουν γιατί ήταν ένα λατρευτό παιδί“, καταλήγει ο κ. Ρώτας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

 newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ιστορία του ελληνικού παγωτού
Επόμενο άρθροΤο ελληνικό αυτοκίνητο Pony
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!