Ένα επίκαιρο άρθρο διαχρονικής αξίας

Βασίλης Μαλούχος
Advertisement

ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Α ΛΑ ΚΑΡΤ

ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Α ΛΑ ΚΑΡΤ…Ένα συγκλονιστικό, επίκαιρο άρθρο διαχρονικής αξίας του δημοφιλούς ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου. Αξίζει να επιδιώξετε και να διαβάσετε όλοι, όσοι αντέχουν τις αλήθειες στην πατρίδα μας και δεν έχουν προλάβει να εθιστούν στα <<κοινωνικά ναρκωτικά>> που σπείρανε διάσπαρτα στη χώρα μας, <<οι έμποροι της εξουσίας>> για να ζούμε οι Έλληνες σε πελάγη ευτυχίας…

Advertisement

Στο επίκαιρο ζήτημα που προέκυψε του Κώστα Μπαρμπαρούση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ύστερα απο τον χαρακτηρισμό του ως Εθνική προδοσία που έκαναν ο Τσίπρας, η κυβέρνηση του και σύσσωμο το Συριζαίικο κόμμα, με το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, αντιδράσανε οργισμένα  και σπεύσανε να πείσουνε τον εισαγγελέα για τη δίωξη του για εσχάτη προδοσία και πραξικόπημα, όπου ταιριάζει απόλυτα η λαική παροιμία <<ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ>>.

   Εξηγούμαι τι θέλω να πω, ως ελεύθερος Έλληνας πολίτης, οτι α’φενός με τόσα ανήκουστα εγκλήματα που έχουν κάνει οι κυβερνώντες στον Ελληνικό λαό και στη γενέτειρα του, τη πατρίδα του Ελλάδα, καταπατώντας κάθε πτυχή του Εθνικού μας Συντάγματος, κατασκευάζοντας αυτοσχέδιους νόμους κατόπιν εντολής των Ευρωπαίων που τους βολεύει, για να διώκουν ότι Εθνικό έχει ο λαός, ότι Πατριωτικό υποστηρίζει, ότι Χριαστιανικό Ορθόδοξο διατυμπανίζει, με στόχο να διαλύσουν, απο άκρη σε άκρη, την Ελλάδα ξεπουλώντας τον γεωφυσικό της πλούτο, φτωχοποιώντας το λαό για να εφαρμόσουν τις εντολές των ανώτερων αφεντικών τους Ρότσιλντ, Σόρος και Μέρκελ, με άλλους μαζί συνοδυπόρους ηγετών της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης της νέας τάξης που έχουν σκοπό να τεμαχίσουν την εθνικότητα κάθε κράτους, τον πατριωτισμό των κατοίκων, να αλλοιώσουν την ιστορία τους, τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα ήθη και τα έθιμα τους και να δημιουργήσουν σταδιακά ένα είδος φανατικών μηχανικών στρατιωτών.

  Όταν οι κύριοι που με απάτη, με ψεύδη και παράνομα μας κυβερνούν, έχουν διαπράξει και συνεχίζουν να διαπράτουν αυτά τα εγκλήματα κατά του λαού μας, αρπάζοντας με παράνομες φορολογίες και διατάξεις τη περιουσία του, τα χρήματα του, τα σπίτια του και στέλνοντας με έναν ύπουλα εκβιαστικό τρόπο τη νεολαία μας στο εξωτερικό, λόγω τεχνιτής εξαφάνισης των ντόπιων επιχειρήσεων στην πατρίδα μας, δημιουργώντας τεχνιτή ανεργία.

  Όταν δημοσίως δια στόματος του προέδρου της Βουλής διατυμπανίζουν ότι δεν πιστεύουν και είναι ξεπερασμένο και το καταδικάζουν το σλόγκαν <<ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ>>. Όταν διακυρήτουν δημοσίως ότι πρέπει οι συνταξιούχοι και οι ηλικιωμένοι να πεθάνουν με οποιονδήποτε τρόπο, γιατι τους επιβαρύνουν στα έξοδα τους και στον προυπολογισμό τους. Όταν άνοιξαν διάπλατα τις θαλάσσιες, εδαφικές και εναέριες πόρτες της πατρίδας μας και δεν προλαβαίνει το μάτι μας να βλέπει τη συρροή των μεταναστών που κατακλύζεται η χώρα μας.

  Όταν συμβαίνουν όλα αυτά κύριοι αξιότιμοι Εισαγγελείς, οι κυβερνώντες άθεοι, αντίχρηστοι, μισέλληνες, δεν διαπράτουν το αδίκημα της Εθνικής προδοσίας; Και δεν θα έπρεπε <<η Δίκαιη και ανεξάρτητη>> Ελληνική δικαιοσύνη την οποία εκπροσωπείτε, αυτεπαγγέλτως να συλλάβουν και να τιμωρήσουν τους ένοχους προδότες; Όταν η Ελληνική παιδεία, η γλώσσα και η ιστορία στα σχολεία, που είναι πρότυπο πολιτισμού στις περισσότερες μεγαλουπόλεις του εξωτερικού, έχει σχεδόν καταργηθεί στην κοιτίδα της, κακοποιηθεί και αλλοιωθεί με σεξιστικές αμπελοφιλοσοφίες και Ισλαμικούς προσανατολισμούς και με πλήθος παιδιών μεταναστών που τους δημιουργούν την αίσθηση ότι φιλοξενούνται στα τζαμιά τους. Αν αυτό δεν είναι εθνική προδοσία, τότε τί είναι;

Όταν γεμίσανε την Ελλάδα με παρακρατικές οργανώσεις και διάφορους πράκτορες, όλων των φυλών, να μας κατασκοπεύουν και να μην διώκονται οτιδήποτε αντεθνικό και παράνομοο να κάνουν. Και εξηγούμαι, τί είναι αυτές οι ΜΚΟ που είναι διάσπαρτες στη χώρα μας με τον μανδύα της αλληλεγγύης στους μετανάστες που μας φόρτωσαν με τη βία και με την ανοχή της Ελληνικής εξουσίας που χρηματοδοτείται απο Σιωνιστές και Ευρώπη και φτάνουμε στο σημείο να αφήνουν νηστικές Ελληνικές οικογένειες ουκ έστιν αριθμός, χώρια που ακολουθούν σωρεία αυτοκτονιών και οι μετανάστες με τον προσφυγικό μανδύα, να παίρνουν 400-500 ευρώ μηνιαίως με δωρεάν στέγη, με δωρεάν διατροφή, με δωρεάν ΔΕΗ, νερό και υγιεινής περίθαλψης.

Όταν κύριοι εισαγγελείς σκοπίμως η κυβέρνηση που ενοχλείται στο όνομα της προδοσίας και κατηγορεί τον λαό, ως φασίστα, ναζί, αντιδραστικό κτλ και απο πάνω τον καταδιώκει είτε με την δική του νομιμότητα, είτε με τις παρακρατικές ομάδες τύπου ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΚΟ κ.α. παρόμοιες που έχει δημιουργήσει για να περιφρουρείται και να τρομοκρατεί το λαό μας. Όταν πούλησε η κυβέρνηση για 99 χρόνια τον Εθνικό μας πλούτο να διαχειρίζεται απο ξένους, καθώς και επενδυτές ξένους να διαχειρίζονται δημόσιες υπηρεσίες, δεν είναι προδοσία; Και για να τελειώσω με τη Μακεδονία μας, εξεγείρεται ο λαός και έπρεπε να κάνει περισσότερα για να εμποδίσει την πώληση του ονόματος της Μακεδονίας, που ουσιαστικά δεν είναι μόνο το όνομα, αλλά ο ιστορικός και γεωφυσικός τόπος της Ελλάδας.

Έπρεπε ο λαός από τέτοια κυβέρνηση να περιμένει όλα τα δεινά, που φροντίζουν να επιβάλλουν για τη διάλυση μας, οι δήθεν σύμμαχοί μας. Εύχομαι να μην πραγματοποιηθεί ποτέ και οι διαδώσεις που ακούγονται για πώληση όπως η Θράκη, η Ήπειρος, η Θεσσαλία και η Κρήτη.

  Μας εκδικούνται για τα φώτα του πολιτισμού που δώσαμε εδώ και χιλιάδες χρόνια και θέλουν να τα οικειοποιηθούν, ως δικά τους επιτεύγματα που θα αφήσουν παρακαταθήκη στα παιδιά-κλώνους τους.

  Εφόσον λοιπόν δηλώνουν και με τα καμώματά τους στο λαό άθεοι και απάτριδες και τους πιάνει αλλεργία με ό,τι Εθνικόν και Ορθόδοξον, δεν τους καταργήσετε εσείς, αυτή την τυραννία και εξαθλίωση που καθημερινά μας κάνουν, επιβάλλεται τα τρια εκατομμύρια συνταξιούχοι μαζί με τις αγροτικές τσουγκράνες και τις έντιμες ένοπλες δυνάμεις, να καθαρίσουμε τη θανατηφόρα κατάρα, που αν και στην αρχή είχε καμουφλαρισθεί, έγινε πλέον η αποκάλυψη της! Καιρός είναι να αποκαλυφθεί και ο λαός! Μόνο έτσι θα έρθει η Σωτηρία…

Υ.Γ. Επιτρέψτε μου κύριε πρωθυπουργέ και κκ υπουργοί όλων των υπουργείων να σας υποβάλλω με όλον το σεβασμό στη κοινωνική μου επιβίωση μια πρόταση, κοινωνικής μεταφυσικής, πέραν των πατριωτικών μου αισθημάτων. Όπως παραβιάσατε στο όνομα της παραδοπιστίας και της μισαλλοδοξίας, τον Θεό, τη φύση, το φύλο και νομοθετήσατε άνευ λόγου <<σιαμαίους οπισθοκολλημένους>> και χασίσι για ιατρικούς λόγους, όπως αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί το 1898 η ηρωίνη, να νομοθετήσετε επειγόντως και την <<προδοσία>> και όποιος την κάνει να βραβεύεται και να απολαμβάνει τα λύτρα της, ως αγαθά.  

Προηγούμενο άρθροΠολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης 1963-1964
Επόμενο άρθρο4o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1963