Το δράμα του Νίκου Παπαναστασίου

ukdtir1q2ziw7v1jxz12
ukdtir1q2ziw7v1jxz12
Advertisement

Σοκαρισμένος και συντετριμμένος από την αυτοκτονία της 22χρονης κόρης του ο ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου είχε μίλησει στο περιοδικό Ciao περιγράφοντας τον τρόπο που η 22χρονη Εύα έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή της.

Advertisement

«Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα.»

Μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα; «Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”. Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ.»

Όσο για τη συμπεριφορά της μικρής το τελευταίο διάστημα, ο ηθοποιός λέει: «Τελευταία κάτι δεν πήγαινε καλά, ήταν πολύ ευαίσθητη. Έχουμε χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια με τη μητέρα της, την Κατερίνα, αλλά το έβλεπα τακτικότατα το παιδί. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα έκανε τέτοιο πράγμα. Το έκανε συχνά η Εύα να κλείνεται για πολλές ώρες στο δωμάτιό της. Ήταν εσωστρεφής η Εύα, όπως και η μητέρα της.»

Το τραγικό αυτό περιστατικό έχει διαλύσει ψυχολογικά τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του για να στηρίξει το άλλο του παιδί, τον Αλέξανδρο. «Έχω τον Αλέξανδρό μου και πρέπει να είμαι δυνατός για να αντιμετωπίσω όλα αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να ζήσω για να στηρίξω με τη μανούλα του το γιο μας. Όταν μπήκα στο σπίτι κρατούσε τη μάνα του αγκαλιά και σπαρτάραγε το παιδί.»

Προηγούμενο άρθροΟ Λευτέρης Παπανικολάου και η σχέση του με τον Γιάννη Γκιωνάκη
Επόμενο άρθροΔιαγόρας Χρονόπουλος 1939-2015