Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή είχε ερωτευτεί την Ζωή Λάσκαρη

Ζωή Λάσκαρη
Advertisement

Μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες ήταν στα νιάτα της η Ζωή Λάσκαρη. Είχε «κάψει» καρδιές η ηθοποιός και όχι άδικα.  Μια από αυτές ανήκε και στον γιο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή.

Advertisement

Τα παιδικά του χρόνια τα θυμάται αποσπασματικά, με πολλή μουσική, τραγούδια και τις επιτυχίες του Στράτου και αργότερα, στα πρώτα εφηβικά χρόνια, με τον Τόλη Βοσκόπουλο, που ήταν κολλητός φίλος του Στράτου και ο μικρός τότε Άγγελος τον θαύμαζε. «Ημουν και λίγο, σαν έφηβος, τσιμπημένος με τη Λάσκαρη. Ερχόταν σπίτι και το φώτιζε. Και ο Τόλης εκείνα τα χρόνια ήταν ο θεός μου» τόνισε στο Secret ο Άγγελος Διονυσίου.

Ο Άγγελος, παρά τις καλλιτεχνικές επιρροές, δεν-είχε σκεφτεί να μπει στο τραγούδι. «Το τραγούδι μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή μου.

Ξεκίνησα μόνο για την πλάκα. Ημουν, δεν ήμουν δεκαεννέα χρονών και πήγα σε ένα μαγαζί στην Ιερά Οδό, όπου είχε τραγουδήσει παλαιότερα ο πατέρας μου, και με σήκωσε η Ανθούσα Αλιφραγκή να τραγουδήσω ένα τραγούδι του Στράτου.

Της λέω: “Τι να πω τώρα;”.

Ελα και έλα, ανέβηκα τέλος πάντων και τραγούδησα και με πιάνει ο τύπος που έχει το μαγαζί και μου λέει:

“Γιατί ρε συ, δεν έρχεσαι να τραγουδάς κανένα βράδυ;

Θα το πω εγώ στον πατέρα σου”.

Πήγα τελείως για τον χαβαλέ και βγήκα στο τραγούδι για το καλαμπούρι, το διασκέδαζα».

Από στόμα σε στόμα, ο κόσμος πήγαινε στο μαγαζί για-να ακούσει τον γιο του Στράτου.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο και μετά ήρθαν και οι δισκογραφικές. Και η επιτυχία ήταν γρήγορη και ανοδική, «Φυσικά βοήθησε το όνομα μου, αλλά αυτό ήταν και μπούμερανγκ, γιατί μοιραία σε συγκρίνουν και αν δεν τα λες, δεν σου δίνουν ευκαιρίες».

Ο Στράτος στην αρχή ούτε τον ενθάρρυνε ούτε τον σταμάτησε, «Οταν άρχισα να κάνω επιτυχία, πάω τότε και τον ρωτάω: “Θες που βγήκα στο τραγούδι;” Με κοιτάει και μου λέει: “Αν το θες εσύ, κάν’ το”.

Του λέω; “Δεν θέλω να με βοηθήσεις, όμως ό,τι κάνω θέλω να το «κάνω μόνος μου” και μου απαντά: “Και εγώ αυτό θέλω”».

gossip-tv.gr

Προηγούμενο άρθροΕκεί που ακούστηκαν οι πρώτες πενιές
Επόμενο άρθροΣτο top 10 του Twitter η είδηση για το θάνατο του Βέγγου