Προηγούμενο άρθροΖαφειρίου Ελένη
Επόμενο άρθροΖέζα Δήμητρα

Ζαχαριάδης Γιώργος

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής γεννημένος το 1940.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.
Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας τον τραγουδιστή Νάσο Περκεμέ.
Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου.
Απεβίωσε στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Διαβάστε επίσης: Σύμφωνα Με Τα Ιστορικά Στοιχεία, Η Ταινία «Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη» Ήταν Μία Από Τις Τελευταίες Ταινίες Του Νίκου Τσιφόρου Στην Finos Film

Φιλμογραφία
Το μεροκάματο του πόνου (1963)
Όλα και τη ζωή μου ακόμα (1963)
Τα παλιόπαιδα (1963)
Το κορίτσι της Κυριακής (1964)
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966) [Κυριάκος]
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Βασίλης Βούρδουλας]
Βαριά κατάρα ο διχασμός (1968)
Ο τίμιος δρόμος (1968)
Όταν ήμουν 16 χρονών (1970)
Ηδονή και εκδίκηση (1970) [Κωνσταντής]
Μάρα η τσιγγάνα (1971) [Αλέξης]
Σέργιος και Άννα (1971) [Σέργιος]
Ζωή χωρίς χαμόγελο (1971)
Μια μάνα κατηγορείται (1972)
Οι ξενιτεμένοι (1972)
Μαρία-Ηλέκτρα (1996)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Τυχαία Αρθρα

Ποιος ηθοποιός των 80ς γύρισε τις πιο πολλές βιντεοταινίες

Στάθης Ψάλτης: 6Αν και πολλοί πιστευουν πως ο Στάθης Ψάλτης γύρισε πάρα πολλές βιντεοταινίες κάνουν λάθος καθώς ο αγαπημένος αυτός ηθοποιός γύρισε μόνο έξι....

Εννιά αποκαλύψεις για την ταινία Η αρχόντισσα κι ο αλήτης

Η "Η αρχόντισσα κι ο αλήτης" είναι αισθηματική κωμωδία του 1968, παραγωγής της κινηματογραφικής εταιρείας Φίνος Φιλμ, σε σκηνοθεσία του Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο...

Επιχείρησις Απόλλων

Η ταινία, "Επιχείρησις Απόλλων" προβλήθηκε τη σαιζόν 1967-1968 και έκοψε 316.511 εισιτήρια. Ήρθε στην 22η θέση σε 99 ταινίες. Η ταινία είναι Ελληνοσουηδικής παραγωγής και...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 637ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 637ο

Παρόμοια άρθρα

Ελληνικός Κινηματογράφος Ζαχαριάδης Γιώργος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!

Αρθρα

Ο άνθρωπος που δημιούργησε τον Ελληνικό κινηματογράφο

Φιλοποίμην Φίνος Το όνομα του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της 7ης τέχνης στην Ελλάδα καθώς εν μέσω Γερμανικής Κατοχής κατάφερε να δημιουργήσει...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 637ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 637ο

Από τους Aphrodite’s child στους Mental Grayce

Όταν οι Aphrodite's child έκαναν την εμφάνιση τους το 1967 όλοι μιλούσαν γι' αυτό το δυνατό συγκρότημα που ξεσήκωνε τον κόσμο με τις εμφανίσεις...