Ζαχαριάδης Γιώργος

on

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής γεννημένος το 1940.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.
Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας τον τραγουδιστή Νάσο Περκεμέ.
Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου.
Απεβίωσε στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Διαβάστε επίσης: Σύμφωνα Με Τα Ιστορικά Στοιχεία, Η Ταινία «Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη» Ήταν Μία Από Τις Τελευταίες Ταινίες Του Νίκου Τσιφόρου Στην Finos Film

Φιλμογραφία
Το μεροκάματο του πόνου (1963)
Όλα και τη ζωή μου ακόμα (1963)
Τα παλιόπαιδα (1963)
Το κορίτσι της Κυριακής (1964)
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966) [Κυριάκος]
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Βασίλης Βούρδουλας]
Βαριά κατάρα ο διχασμός (1968)
Ο τίμιος δρόμος (1968)
Όταν ήμουν 16 χρονών (1970)
Ηδονή και εκδίκηση (1970) [Κωνσταντής]
Μάρα η τσιγγάνα (1971) [Αλέξης]
Σέργιος και Άννα (1971) [Σέργιος]
Ζωή χωρίς χαμόγελο (1971)
Μια μάνα κατηγορείται (1972)
Οι ξενιτεμένοι (1972)
Μαρία-Ηλέκτρα (1996)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΖαφειρίου Ελένη
Επόμενο άρθροΖέζα Δήμητρα
Ελληνικός Κινηματογράφος Ζαχαριάδης Γιώργος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,117ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,938ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βαλάση Μπέτυ Ζαχαριάδης Γιώργος

Βαλάση Μπέτυ

Η Μπέτυ Βαλάση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1937 και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λωξάνδρα». Με αμέτρητες επιτυχίες στο θέατρο...
Μούτσιος Γιώργος Ζαχαριάδης Γιώργος

Μούτσιος Γιώργος

Διαλεγμένος Γιώργος Ζαχαριάδης Γιώργος

Διαλεγμένος Γιώργος

Σιδηρόπουλος Παύλος Ζαχαριάδης Γιώργος

Σιδηρόπουλος Παύλος