Το παραδοσιακό μουσικό μεζεδοπωλείο του Χαϊδαρίου

Πέρασε χρόνος που ένα γουστόζικο και φτηνό μουσικό μεζεδοπωλείο έχει αναστήσει στο Χαϊδάρι τη γοητεία του παλιού, καλού, λαϊκού μαγαζιού. Στην ιστορική και ήσυχη οδό Φλούντζη, που οδηγεί στο Στρατόπεδο και το Αττικό Νοσοκομείο, ο “Καφεναίς” τιμάει την έννοια του παραδοσιακού μουσικού μεζεδοπωλείου.
Ο Στέλιος Σταματίου, που ανέλαβε να ζωντανέψει το παλιό στέκι και να του δώσει νέο αέρα, σε λαϊκό πάντα χαρακτήρα και μουσική, αλλά πλήρως ανανεωμένο σε νοικοκυριό, κουζίνα και σέρβις εξηγεί ότι τίποτε απολύτως δεν σερβίρεται χωρίς να είναι 100% χειροποίητο –“έτοιμο πράμα δεν μπαίνει εδώ μέσα”!

Στην κουζίνα όλα περνούν από τα χέρια του. Και τελικά, το “βάλε ένα μεζεδάκι” στον Καφεναί φτάνει σε άλλο επίπεδο…
Φαγητό πολύ καλό, θερμό περιβάλλον με τον ελληνικό κινηματογράφο να δίνει τον τόνο, εξαιρετικό μουσικό δίδυμο, άριστες επιλογές τραγουδιών.Ο Λουκάς Λημναίος και ο Μάκης Λιβιεράτος σε μπουζούκι – κιθάρα – τραγούδι ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες ενός σαββατόβραδου.
Μια χαρά το “πακέτο”, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη! “Όλα τα λεφτά” είναι τα αληθινά χαμόγελα όσων εργάζονται εδώ. Και το γρήγορο σερβίρισμα χωρίς άγχος.

Υπεύθυνος: Στέλιος Σταματίου
Διεύθυνση: Φλουτζή 16. Χαϊδάρι
Ωράριο: 9:00 π.μ. – 3:00 π.μ
Τηλ: 2121059682
Facebook: Καφεναίς

Προηγούμενο άρθροΤα συγκινητικά λόγια της σελίδας της Finos Film
Επόμενο άρθροΗ οργισμένη κοινοποίηση της Καίτης Φίνου