Μάγος της Αθήνας

Παραγωγής: Άζαξ Φιλμ
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1931
Παραγωγός: Αχιλλέας Μαδράς
Φωτογραφία:
Συγγραφέας: Αχιλλέας Μαδράς
Σεναρίο: Αχιλλέας Μαδράς

Αισθηματική
1931

Ηθοποιοί: Φρίντα Πουπελίνα, Αχιλλέας Μαδράς, Μαρίτση Καλλιγέρη, Γιάννης Σπαρίδης, Λέλα Πατρικίου, Ορέστης Μακρής, Τάσος Μελετόπουλος

Περίληψη: Ένας μουσικός-μάγος, ευγενικής καταγωγής, κερδίζει τις καρδιές των γυναικών. Όταν η αγαπημένη του τον εγκαταλείπει για έναν πλούσιο, εκείνος θα κάνει τα πάντα για να την ξανακερδίσει.
Παρασκήνιο: Πολλές σκηνές της ταινίας αυτής προέρχονται απ’ την ταινία “Η Τσιγγάνα της Αθήνας”, της οποίας τα γυρίσματα δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Προστέθηκαν νέες σκηνές από διάφορους χώρους της πόλης των Αθηνών και ο τίτλος άλλαξε σε: “Μάγος Της Αθήνας”. Πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι η κόπια της ταινίας που κυκλοφόρησε είχε προσθήκη σκηνών ζωγραφισμένες καρέ-καρέ στο χέρι από φοιτητές της “Σχολής Καλών Τεχνών”.

Ελληνικός Κινηματογράφος Μάγος της Αθήνας
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΟ μεθύστακας
Επόμενο άρθροΟ ζητιάνος μιας αγάπης

Similar Articles

Comments