37.4 C
Athens
Κατηγορία:

Λέχου Κατερίνα

Η Κατερίνα Λέχου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Φεβρουαρίου 1967 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός . Aποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης. Είναι παντρεμένη με τον Μάνο Στρατάκη.

Φιλμογραφία
Τηλεοπτικές σειρές

ΈτοςΤίτλοςΚανάλιΡόλοςΣημειώσεις
1993Οι ΦιλενάδεςANT1Τηλεοπτικό ντεμπούτο
1994Παράθυρο στον ΉλιοΕΤ1ΜαρίαΠρωταγωνιστικός ρόλος
1995Χαμένη ΆνοιξηΕΤ1ΜατθίλδηΠρωταγωνιστικός ρόλος
1997Τα χρώματα της αγάπηςΕΤ1ΜαρίαΕπεισόδιο: “Το στοίχημα”
Μια νύχτα σαν κι αυτήANT1Επεισόδιο: “Πανσέληνος”
1997-1998ΤζιβαέριMEGAΜαρίαΠρωταγωνιστικός ρόλος
1998-1999Οι άντρες δεν υπάρχουν πιαMEGAΒίκυ ΜαρκάκηΠρωταγωνιστικός ρόλος
1999ΕγκλήματαANT1ΒίκυGuest εμφάνιση
2000Ο τέλειος άντραςSTARΧριστιάνα ΠαπαδοπούλουGuest εμφάνιση
2001-2002Είσαι το ταίρι μουMEGAΒίκυ ΣεϊτανίδηΠρωταγωνιστικός ρόλος
2005Γάμος με τα όλα τουANT1ΝταίζηΕπεισόδιο: “Δημητράκης ο δίγαμος”
Σαν γλυκό του κουταλιούANT1ΚάτιαΠρωταγωνιστικός ρόλος
Πες μου ναιALPHAΒίκυ ΛαγούΠρωταγωνιστικός ρόλος
2006Το Κόκκινο ΔωμάτιοMEGAΤίναΕπεισόδιο: “Δυο ίδια μπέιμπι ντολ”
2007Εντιμότατοι κερατάδεςALPHAΣτέλλαΕπεισόδιο: “Ο ροκ κερατάς”
Safe SexMEGAΤζούλιΕπεισόδιο: “Χορεύοντας με τον λύκο”
2007-2009Ευτυχισμένοι μαζίMEGAΕλένη ΠαλαιολόγουΠρωταγωνιστικός ρόλος
2010-2011Το ΝησίMEGAΕλένη ΠετράκηΠρωταγωνιστικός ρόλος

Θεατρικές παραστάσεις

ΈτοςΤίτλος
2000Αλίμονο στους νέους
2003Το τέλος μιας σχέσης
2010Ο θάνατος και η κόρη
2011Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας
2012Χάρτινα λουλούδια
2013Όλα για τη μητέρα μου
2014Λεωφορείο ο πόθος
Το ημέρωμα της Στρίγκλας
2015Nine

Κινηματογραφικές ταινίες

ΈτοςΤίτλος
1990Τα Σημάδια της Νύχτας
1995Το Κοχύλι
1996Του Χάρου τα Δόντια
2003Οξυγόνο
2008Αυστηρώς Κατάλληλο
2013Ακάλυπτος

el.wikipedia.org

Προηγούμενο άρθροΛευτεριώτης Γιώργος
Επόμενο άρθροΛιβυκού Ίλυα

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα