Take a fresh look at your lifestyle.

Θειακός Γιάννης

Ο Γιάννης Θειακός ήταν ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας.

608

Γιάννης Θειακός

Ο Γιάννης Θειακός γεννήθηκε το 1926 στην Αθήνα.
Σπούδασε δραματική στην Αθήνα, στο Παρίσι και περισσότερο κινηματογράφο στην Ιταλία.
Ίδρυσε την “Καλλιτεχνική Σκηνή” με την οποία παρουσίασε δική του θεατρική εργασία.
Εκτός από ηθοποιός ήταν  σκηνοθέτης και συγγραφέας.
Έκανε πολλές εμφανίσεις με τον θίασό του σε στρατιωτικές μονάδες,
Απεβίωσε στις  21 Σεπτεμβρίου 1993.

Φιλμογραφία

Καθ’ εμπόδιο για καλό (1958)   [συγγενής της Σμαρώς στον σταθμό]
Ανθισμένη αμυγδαλιά (1959)
Λύγκος ο λεβέντης (1959)
Χωρίς μητέρα (1961)   [Σάκης, φίλος του Γιώργου]
Η Μπέττυ παντρεύεται (1961)   [Πέτρος, ζωγράφος]
Κατρακύλισμα στο βούρκο (1962)   [Στέφανος]
Καρδιές στην καταιγίδα (1963)
Με ιδρώτα και δάκρυα   (1965)
Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)
Η ώρα της δικαιοσύνης (1967)[στο κέντρο διασκεδάσεως με την φοιτητοπαρέα του Γιάννη Γιαρούκου] 
Κατηγορούμενη απολογήσου   (1968)[εκπρόσωπος ναυτιλιακής εταιρίας]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...