Οι σειρές μυστηρίου που άλλαξαν τη ζωή μου

ιδιωτικά κανάλια
Advertisement

Δε μου αρέσουν τα γλυκανάλατα, οι ιστορίες αγάπης και τα κωμικά ευτράπελα των κωμωδιών. Για την προσωπική μου διασκέδαση, θα επιλέξω σειρές όπως ο Κόκκινος Κύκλος, η 10η Εντολή και για τους πιο παλιούς τη μία και μοναδική Ανατομία ενός Εγκλήματος.

Advertisement

Είναι οι σειρές οι οποίες με βοήθησαν να εμβαθύνω στη σκοτεινή πλευρά που κρύβει ο καθένας από εμάς, να εξερευνήσω τα μύχια της ανθρώπινης και τις συνθήκες οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν έναν άνθρωπο στη διάπραξη ενός εγκλήματος.

Είναι εκείνες οι σειρές που μου έδειξαν τη σκοτεινή πλευρά της ζωής, την αδικία που ωθεί πολλές φορές έναν άνθρωπο να γίνει αγριότερος ακόμα και από θηρίο. Μου έδειξαν το πάθος του έρωτα που μπορεί να τυφλώσει έναν άνθρωπο, το ένστικτο της επιβίωσης που όταν ξυπνήσει σε έναν άνθρωπο τον καταστεί ικανό για τα πάντα.

Μου έδειξαν τους ανθρώπους που είναι τέρατα και φοράνε στη ζωή και την καθημερινότητά τους τη μάσκα του αγγέλου. Τον κακό εαυτό που κρύβεται επιδέξια πίσω από το πιο όμορφο χαμόγελο.

Το σασπένς, η δράση, το αίσθημα του φόβου, όλα αυτά ανέκαθεν μου προκαλούσαν την επιθυμία για να παρακολουθήσω μία σειρά, ήθελα να μάθω να τον δαμάζω και ταυτόχρονα να αποζητώ την απονομή της δικαιοσύνης για κάθε παράβαση και έγκλημα.

Ανατομία ενός εγκλήματος, Κόκκινος κύκλος, 10η Εντολή. Γιατί μέσα στο σκοτάδι τελικά, γίνονται οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις..

Το άρθρο επιμελήθηκε η Μαρία Σκαμπαρδώνη.

Προηγούμενο άρθροΌταν ο Παπαγιαννόπουλος χαστούκισε την Μαίρη Αρώνη
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Βογιατζής μιλάει για το εχθές και το σήμερα