Take a fresh look at your lifestyle.

Χαριλάου Βούλα

2,153

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

[sc:3]

Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου).

1797

Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο ψυχολογικό δράμα “Ο Εφιάλτης”, το 1961. Eίναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.

Φιλμογραφία   

  • Οι Αδίστακτοι (1965) ….. Βάνα
  • Μάνα κάνε Κουράγιο (1962) …. Έλσα
  • Εφιάλτης (1961) ….. Άννα Μαργκό
  • Χωρίς Μητέρα (1961) ….. Λίτσα Χαρώνη
  • Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω (1960) ….. Νινέτα – Ντίνος
  • Στουρνάρα 288 (1959) – Φτώχια κι αριστοκρατία ….. Χαρούλα
  • Ο Θύμιος τα ‘κανε Θάλασσα (1959) ….. Λίζα Μωράλη
  • Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) …. Νίνα
  • Σάτιρα Φτώχεια και Αριστοκρατία (1959)
  • Τέσσερις Νύφες κι ένας Γαμπρός (1958) ….. Λόλα Προκόπη
  • Η Δούκισσα της Πλακεντίας (1956) ….. Ελίζα Ντε λε Μπρεν

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

[sc:4]

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More