Take a fresh look at your lifestyle.

Γαϊτάνου Τιτίκα


Τιτίκα Γαϊτάνου

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα Γαϊτάνου


Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) [Λίζα]
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Καραγκούνα (1961) [Μαρίνα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) [Μίνα]
Ερωτικά σκάνδαλα (1959)
Οι καβγατζήδες (1958)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958) [Λίζα]
Τα τρία παιδιά βολιώτικα (1957)


Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More