Take a fresh look at your lifestyle.

Στεφανάκος Μίμης

0 290

Ο Μίμης (Δημήτρης) Στεφανάκος γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1936, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Υπεροχή Νεαπόλεως.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Το 1958 πηγαίνει στον Ολυμπιακό, ενώ είχε δελτίο και ήταν αθλητής στην κολύμβηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον διεκδίκησε μαζί με την ΑΕΚ.

Αγωνίστηκε στην άμυνα του Ολυμπιακού και είχε προτάσεις από την Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Φενερμπαχτσέ.

Τελικά το 1965 πήγε στην Νότια Αφρική και αγωνίστηκε με τις τοπικές Ρέιντζερς και Κορίνθιανς.

Χρίστηκε 8 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Ανδρών Ελλάδας.

Ήταν παντρεμένος με την Μάρθα Καραγιάννη. Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, ασχολήθηκε με την ηθοποιία και μετείχε σε 7 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Φιλμογραφία

  • Στην πόρτα της κολάσεως (1960)
  • Αγαπούλα μου (1960) …. Γιώργος
  • Καραγκούνα (1961) …. Δήμος
  • Εσκότωσα για το παιδί μου (1962)
  • Ο διαιτητής (1963)
  • Αθήνα ώρα δώδεκα (1964).

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...