Take a fresh look at your lifestyle.

Μουσούρης Σπύρος

3,929

Σπύρος Μουσούρης

Ο Σπύρος Μουσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1907 και πέθανε στις 5 Απριλίου 1965.
Το 1944 έλαβε μέρος σε 3 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Έλαβε μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές.
Στον κινηματογράφο, έγινε γνωστός ερμηνεύοντας το ρόλο του Αγησίλαου στην ταινία”Αλλοίμονο στους νέους” (χράτσα, χρούτσα…). 
Δεύτερη σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Κρινιώ Παπά, με την οποία συγκρότησαν και θιάσους.

Φιλμογραφία

Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Χωρίς ταυτότητα (1963) [Αντώνης Καρέλης]
Σταυραετοί (1963)
Νόμος 4000 (1962) [Αναγνώστου]
Ποτέ δε σε ξέχασα (1962) [πατέρας Κάτιας]
Αλλοίμονο στους νέους (1961) [Αγησίλαος]
Συνοικία το “όνειρο” (1961)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ… (1960)

[sc:6] [sc:4]

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More