Take a fresh look at your lifestyle.

Γαλάτη Σούλα

813

Σούλα Γαλάτη

Σούλα ή Τέσσι Γαλάτη εννήθηκε στις 7 Απριλίου 1945 στην Κεφαλονιά.

Φιλμογραφία

Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968) [Αλέκα]
Λάουρα (1968)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Στο κατώφλι της μοίρας (1967)
Αμαρτωλές της νύχτας (1966)
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966) [Λουίζα]
Το τελευταίο δάκρυ (1965) [Άννα]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965)[ξαδέλφη του Σπύρου]
Τρεις καρδιές, ένας χτύπος (1965)[Φούλα]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965) [Καίτη]

[sc:6]

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More