Take a fresh look at your lifestyle.

Σοφία Αρσένη – Βασιλειάδου

1,326

Σοφία Αρσένη – Βασιλειάδου 

Η Σοφία Αρσένη – Βασιλειάδου γεννήθηκε το 1915. Εμφανίστηκε ως ηθοποιός σχετικά αργά, δεν είναι γνωστή η δραστηριότητά της πριν τον πόλεμο. Μεταπολεμικά εμφανίστηκε με θίασο νέων στο θέατρο “Βέρα” της λεωφ. Αλεξάνδρας. Συμμετείχε επίσης και με τον θίασο της κυρίας Κατερίνας (Ανδρεάδη).

Φιλμογραφία

Πικρό ψωμί (1951)   [κυρα-Καλλιόπη]
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Ο γρουσούζης (1952)  [Φροσάρα]
Οι ουρανοί είναι δικοί μας (1953)   [κυρα-Πελαγία, σπιτονοικοκυρά]
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)   [στη μπουγάδα] 
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)   [θυρωρίνα]

[sc:6] [sc:4]

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More