Take a fresh look at your lifestyle.

Άντλερ Ρίτα

3,356

Ρίτα Άντλερ

Η Ρίτα Άντλερ γεννήθηκε το 1945  και είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη το 1966.

Φιλμογραφία

Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)ΩΣ ΛΗΔΑ ΡΑΔΙΝΟΥ
Φουσκοθαλασσιές (1966) [Αλκμήνη Σφακιανού]
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966) [Μυρτώ]
Αναχώρηση (1968)
Ο Κίτσος και τα αδέλφια του (1968)
Στον ίσκιο του Θεού (1969) [Άννα Μαντίκα]
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Ο απίθανος (1970) [Μαίρη]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971) [Βαγγελιώ]
Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια (1972) [Σοφία]
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973) [Σόφη]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...