Take a fresh look at your lifestyle.

Αξελός Ρήγας

2,814

Ρήγας Αξελός

Ο Ρήγας Αξελός γεννήθηκε στην Αθήνα  και έχει παίξει σε περισσότερες από 90 θεατρικές παραστάσεις με κρατικούς ή ιδιωτικούς θιάσους.
Έπαιξε επίσης σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.
Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για 10 χρόνια. Επίσης διετέλεσε μέλος της διοίκησης κρατικών θεατρικών και κινηματογραφικών οργανισμών, σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων, για περισσότερο από 20 χρόνια. 

Φιλμογραφία

Λυσιστράτη (1972)   
Οι αριθμημένοι    (1998)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)
Κάθε Σάββατο  (1999)
Οι γενναίοι της Σαμοθράκης (2003)
Ηθικόν ακμαιότατον (2006)

[sc:6] [sc:4]

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More