Take a fresh look at your lifestyle.

Παναγιώτου Χάρης

0 2,258

Ο Χάρης (Χαρίτων) Παναγιώτου γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1936 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

[sc:3]

Δίδαξε υποκριτική στη Σχολή Θεάτρου «Περίακτος» του σκηνοθέτη Βασίλη Ρίτσου.

Διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών (1989-1992) και ειδικός σύμβουλος της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Εθνικού Θεάτρου.

Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Γιώτα Σοϊμίρη με την οποία απέκτησε τρεις κόρες και δεύτερη η  Έφη Οικονόμου.

[sc:5]


Φιλμογραφία


Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Προσκλητήριο στη μάνα (1979)
Ο τελευταίος των κομιτατζήδων (1970)
Λιτανεία των ηρώων (1970)
ΟΧΙ (1969)
Στα σύνορα της προδοσίας (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968) [Λευτέρης Μπουλντόζας]
Η κόρη της Πενταγιώτισσας (1967) [Δημήτρης]
Κολωνάκι διαγωγή μηδέν (1967) [Βαγγέλης Καρανάμπασης]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966) [Μανώλης]
Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (1966) [Μήτσος]
Παράνομοι πόθοι (1966)
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965) [Λουκής Ντάλμπασης]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965) [Πανάγος]

 

[sc:6] [sc:4]
Σχόλια
Loading...