Take a fresh look at your lifestyle.

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80

0 791

O Πάνος  Μιχαλόπουλος  γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1949 στην Μικρομάνη, ένα χωριό το οποίο απέχει 8 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Εμφανίζεται σε θεατρικές, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές παραγωγές και βιντεοταινίες, από την δεκαετία του ’70.

Επίσης έχει λάβει μέρος σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών με σημαντική επιτυχία.

Συνολικά έχει παίξει σε 28 ταινίες και σε 15 τηλεοπτικές σειρές, για το διάστημα 1972-2009.

Έχει κάνει δύο γάμους και έχει ένα γιο, τον Σωτήρη.

Υπήρξε παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια απέχει από τη τηλεόραση και το θέατρο ενώ έχει «εξαφανιστεί» από τη σόουμπιζ.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στον δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου».d62a16c997663c924b8b407212f81b7a

Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή.

Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα.

assets_LARGE_t_175761_105419186

Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου…Μου ζητάνε συνεχώς να παίξω.

Υπάρχει όμως αξιόλογη σκηνή με σπουδαίους ηθοποιούς; Εγώ μεγάλωσα με τη Βλαχοπούλου, τον Μουστάκα, τον Βέγγο, τον Ρίζο, τον Παπαγιαννόπουλο. Αυτοί μου λείπουν. Μου λείπουν πολύ και σπάει η καρδιά μου όταν το σκέφτομαι.

Ήταν κομμάτι της οικογένειάς μου. Δεν μου λείπει ούτε το χειροκρότημα. Είμαι πολύ γεμάτος, έχω το γνώθι σαυτόν και ξέρω πως να διαχειρίζομαι την εικόνα μου».

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Φιλμογραφία  

Χρονολογία Ταινία Ρόλος
1992 Πάνω Κάτω και Πλαγίως Ανέστης Καλογερόπουλος
1990 Ένα Σκιουράκι στη Σουίτα μου
1989 Εραστής από Χαρτόνι
1989 Μέρες Αγάπης
1989 Ο Καπετάνιος και η Χορεύτρια
1989 Συζυγικό Κοκτέιλ
1989 Ένα Μωρό στο Ταξί μου
1989 Ο Πρωτάρης και η Ρίτα
1989 Ποιος Σκότωσε τη Θεία Ελβίρα;
1988 Παλληκάρι στα Θρανία
1988 Η Κρουαζιέρα του Έρωτα
1988 Η Μεγάλη των Γάτων Σχολή
1987 Μπανάνες Κώστας
1987 Πρωτάρη μου ας Πρόσεχες
1986 Αδελφή μου Αγάπη μου Αιμίλιος Δεβουραίος
1986 Περάστε Φιλήστε Τελειώσατε Πάνος Βοδοσάκης
1985 Ο ροζ γάτος Πάνος Χριστόπουλος
1985 Μπορούμε και Κάτω από τα Θρανία Καρυστινός
1983 Οι Επικίνδυνοι (Mια Διαμαρτυρία) Πάνος Κυριακόπουλος
1982 Βασικά καλησπέρα σας Πάνος
1982 Η Μανούλα το Μανούλι και ο Παίδαρος Πάνος
1982 Η στροφή Πάνος Καζαντζής
1981 Γκαρσονιέρα για δέκα Μπόμπυ Τσιμπλίδας
1981 Ένας Κοντός θα μας σώσει! Τσιγγάνος
1981 Τα τσακάλια Γιώργος Αναστασόπουλος
1980 Έξοδος Κινδύνου Μοτοσυκλετιστής
1977 Ιφιγένεια Αχιλλέας
1972 Αέρα! Αέρα! Αέρα! Στρατιώτης

Τηλεόραση   

Χρονολογία Τίτλος Ρόλος
1974 Λούνα Παρκ Πάνος
1977 Vaincre à Olympie Εύθυμος
1979 Εκάτη
1980 Τα παλιόπαιδα τ’ ατίθασα: Μόλις εκυκλοφόρησεν
1980 Ιούλιος και Ιουλιέτα Ιούλιος
1985 Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία Πάνος Αντωνίου
1986 Η πανταχού παρούσα
1988 Φόβος και πάθος
1992 Τμήμα ηθών υπαστυνόμος Άγγελος Ρόκος
1992 Τμήμα ηθών: Γκρίζοι λύκοι Ζάννας
1993 Τμήμα ηθών: Το λούνα παρκ του φόβου υπαστυνόμος Άγγελος Ρόκος
1993 Τμήμα ηθών:Παράνομο πάθος
1993 Τμήμα ηθών: Η γυναίκα που χάθηκε
1995 Πειρασμός αστυνόμος Καραμπέτσος
1997 Το τίμημα του πάθους Νίκος Ξενίδης
1996-1997 Παλίρροια Κώστας
1997 Διλήμματα Χρήστος
1998 Νταντά για όλες τις δουλειές Αλέξανδρος
2000 Ταγκό για τρεις Μάριος
2000 Βαθύ κόκκινο Στέφανος
2001 Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο Κοσμάς (ή Επτάψυχος)
2002 Τα φιλαράκια Ανδρέας
2004-2007 Η ώρα η καλή Στέφανος Φωτιάδης
2007 Super Μπαμπάς Ανδρέας
2009 Σ’ αγαπάω πάρκαρε

Σχόλια
Loading...