Take a fresh look at your lifestyle.

Βερλέκης Νίκος

0 771

Ο Νίκος Βερλέκης γεννήθηκε στο Αθαμάνιο της Άρτας στις 20 Ιανουαρίου του 1948.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Από μικρός στράφηκε στην υποκριτική. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κωστή Μιχαηλίδη ασχολήθηκε με το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, καθώς υπήρξε πρωταγωνιστής δεκάδων έργων (παραστάσεων, ταινιών και σίριαλ). Επίσης, εργάστηκε σαν παραγωγός και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ.

Υπήρξε μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Η., ενώ διετέλεσε ως «Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανάπλασης Πόλης & Πολιτισμού» στον Δήμο Καισαριανής την περίοδο 2010-2014. Είναι παντρεμένος, έχει αποκτήσει δυο κόρες και από το 1995 κατοικεί στην Καισαριανή.

Για περισσότερα νέα, Βιογραφίες, Παρασκήνια, Βίντεο και Παιχνίδια, επισκεφτείτε το νέο μας site greekoldcinema.gr/

Φιλμογραφία

  • Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
  • Η δίκη ενός αθώου (1969)
  • Η θυσία μιας γυναίκας (1969)
  • Αυτοί που μίλησαν με το θάνατο (1970) …… συνεργάτης των γερμανών
  • Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
  • Αγάπη μου παληόγρια (1972) …. σε μια διασκέδαση
  • Οι σατανάδες της νύχτας (1972)
  • Ταξίδι στον έρωτα και στο θάνατο (1972) ….. Αλέξης Ραζής
  • Τι 30… Τι 40… Τι 50… (1972) ….. Φοίβος Φωκιανός
  • Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972) ….. Αλέξης Νικολάου
  • Το αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! (1973) …. Λέλος
  • Οι κολασμένοι του σεξ (άλλοι τίτλοι: Γεύση από λευκό θάνατο – Λευκά όνειρα, λευκός θάνατος) (1974) ….. Φαίδων
  • Ερωτισμός και πάθος (άλλοι τίτλοι: Το πάθος – Ένα ελεύθερο κορίτσι! – Girl of passion) (1974) ….. οδηγός αυτοκινήτου
  • Ο μέτοικος (1975)
  • The Devil’s men (1976)
  • Passi di morte perduti nel buio (1977)
  • Οι κυνηγοί – The hunters (1977)
  • Ανώμαλο φορτίο (1977) ….. καπετάνιος
  • Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
  • Γεύση από Ελλάδα (1980)
  • Γκαρσονιέρα για δέκα (1981) …… Πέτρος Μουράτογλου
  • Ένας κοντός θα μας σώσει (1981) ….. Θωμάς
  • Της πολιτσμάνας το κάγκελο (1981) …. Μάικ Γιάνι
  • Θα σε κλέψω, μ’ ακούς; (1982) ….. Αλέξης
  • Τηλεκανίβαλοι (1986) …. αντάρτης – βασανιστής
  • Μπίζνες στα Βαλκάνια (1997) ….. πελάτης σε μπαρ
  • I love Karditsa (2010) ….. Νικόλας
  • Στο ξέσπασμα του φεγγαριού (2010) …. Κωνσταντίνος Αδαμάκης

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...