Take a fresh look at your lifestyle.

Μυράτ Ρίτα

2,872

Ρίτα Μυράτ

Η Ρίτα Μυράτ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1911. Σπούδασε στις δραματικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου και του Ελληνικού Ωδείου. Σύζυγος του ηθοποιού Αλέξανδρου Μυράτ που ήταν πρωτότοκος γιος της Κυβέλης και του Μήτσου Μυράτ. Κόρη τους η ηθοποιός Κυβέλη, γνωστότερη ως Κυβελίτσα. Ηθοποιός με πολύ μεγάλη καριέρα στο Εθνικό θέατρο. Πέθανε το 1985. 

Φιλμογραφία

Γαλάζια κεριά (1930)
Το λαγιαρνί (1930)
Η δούκισσα της Πλακεντίας  (1956) [Σοφία]
Ο λουστράκος (1962) [Άννα Μαρά]
Το μεγάλο μυστικό (1963)

[sc:6]

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More