Take a fresh look at your lifestyle.

Μυλωνάς Θανάσης

0 666

Ο Θανάσης Μυλωνάς (1938 – 4 Ιανουαρίου 1989) ήταν Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε το 1938. Έπαιξε σε κωμωδίες κυρίως, όπως στο «Της κακομοίρας». Πέθανε στις 4 Ιανουαρίου 1989 σε ηλικία 51 ετών και ετάφη στο Νεκροταφείο της Άνοιξης στη Δροσιά Αττικής.

Φιλμογραφία   

  • Η φανέλα με το 9 (1988)… Νίκος Βότσης
  • Η Αλίκη της σύγχρονης γενιάς (1973)
  • Αέρα! Αέρα! Αέρα! (1972)
  • Οι γενναίοι του Βορρά (1970) (στο ρόλο του James Carter)
  • Ο παραμυθάς (1969)… Δημήτρης Λαζάρου
  • Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)… Ιάσονας Αντωνίου
  • Οι αντίζηλοι (1968)
  • Αυτή η γη είναι δική μας (1967)
  • Το πλοίο της χαράς (1967)
  • Τ’ αδέλφια μου (1966)
  • Κάποια μάνα αναστενάζει (1966)
  • Η πικραγαπημένη (1965)
  • Το θαύμα της Μεγαλόχαρης (1965)… Αλέκος Μερκάτης
  • Δύσκολοι δρόμοι (1965)… μπουζουξής, Αντρίκος
  • Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964)… Θάνος
  • Ήταν όλοι τους κορόιδα (1964)
  • Το κορίτσι του πόνου (1964)
  • Κάθε καημός και δάκρυ (1964)
  • Ο θαλασσόλυκος (1964)
  • Ο εαυτούλης μου (1964)… Αλέκος Ροδινός
  • Της κακομοίρας (1963) …. Aργύρης
  • Αφοσίωσις (1963)
  • Ο ταυρομάχος προχωρεί (1963)
  • Μη βαράτε όλοι μαζί (1962)
  • Δυο μάνες στο σταύρο του πόνου (1962)
  • Ο βασιλιάς της γκάφας (1962)… Πολ
  • Εφιάλτης (1961)
  • Συνοικία το όνειρο (1961)
  • Ο θάνατος θα ξαναρθεί (1961)
  • Έγκλημα στα παρασκήνια (1960) …. Χάρης Αποστολίδης
  • Το ραντεβού της Κυριακής (1960)… Αλέκος
  • Ένα νερό κυρα-Βαγγελιώ (1959)

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...