Take a fresh look at your lifestyle.

Ανθόπουλος Μπάμπης

1,135

Μπάμπης Ανθόπουλος

 
Ο Μπάμπης Ανθόπουλος γεννήθηκε το 1932 στον Πειραιά. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν απ΄ όπου αποφοίτησε το 1957.
Πρωτοεμφανίστηκε το 1957 με το “Θέατρο τέχνης” στο έργο του Αριστοφάνη, “Πλούτος”.
Συμμετείχε σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές: “Κάτι να καίει“, “Ο κόσμος τρελάθηκε” κ.ά. Διετέλεσε μέλος του Σ.Ε.Η. και συγκρότησε δικούς του θιάσους.

Φιλμογραφία

Ο εραστής της πείνας (1986) [Θωμάς]
Οι γκόμενες του Τσάρλυ (1986) [Απόστολος Παπασυναγρίδας]
Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972)
Η Ρένα είναι “οφ-σάιντ” (1972) [δημοσιογράφος]
Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971) [σκηνοθέτης] 
Αρχιψεύταρος (1971) [Μάρκος]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971) [“Σπίθουρας”]
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971) [Θανάσης]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Πίσω μου σ’ έχω σατανά (1971) [Ζήνων Σπετζοφάης]
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970) [πλασιέ]
Ένας τρελλός γλεντζές (1970) [Άντζουλος]
Η ταξιτζού (1970)
Οι τρεις ψεύτες (1970)
Κρίμα… το μπόι σου (1970) [Αλέξανδρος/Ιάκωβος]
Ο κόσμος τρελλάθηκε… (1967) [Παρασκευάς]
Διπλοπενιές (1966) [πωλητής καταστήματος ρούχων]
Να ζει κανείς ή να μη ζει; (1966) [“Καρφής”]
Οι κυρίες της αυλής (1966) [μέλος συγκροτήματος]
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965) [Ζορζ] 
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [θυρωρός]
Κάτι να καίει (1964)
Το έξυπνο πουλί (1961) [Τρύφωνας]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...