Take a fresh look at your lifestyle.

Θηβαίου – Παπαδοπούλου Μαίρη

2,422

Μαίρη Θηβαίου – Παπαδοπούλου

Η Μαίρη Θηβαίου-Παπαδοπούλουήταν σουμπρέτα του Μουσικού θεάτρου. Αδελφή του κωμικού,  Αντώνη Παπαδόπουλου (1932-1983), σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Θηβαίου (1906-1993) και μητέρα του τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου.

Φιλμογραφία

Το ξύλο βγήκε απ΄τον Παράδεισο (1959)[συγγενής μαθήτριας]
Ο ταξιτζής   (1962)
Ο θάνατος του Αλέξανδρου 1966
Ένας απένταρος λεφτάς     (1967)
Ο μεθύστακας του λιμανιού  (1967)
Ο φιγουρατζής   (1968)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης   (1973)
1922   (1978)  
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ήταν άξιος (1982)
Χωρίς μάρτυρες (1983)
Δάσκαλε τι δίδασκες; (1983)
Ο ψύλλος (1992)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More