Take a fresh look at your lifestyle.

Βουτσάκη Καίτη

839

Καίτη Βουτσάκη

Η Καίτη Βουτσάκη ήταν  χορεύτρια και μεγάλη σταρ του αιγυπτιακού κινηματογράφου, όπου έκανε  καριέρα με το όνομα ”Kitty”. Τρείς ήταν η μεγάλες χορεύτριες της Αιγύπτου: Η Ταχία Καριόκα, η Σάμια Γκαμάλ και η Καίτη Βουτσάκη. Πριν αναδειχθεί στην Αίγυπτο, ήταν ηθοποιός  με το ”Θίασο Λεμού”. Σεμνός άνθρωπος πού δέν μιλούσε ποτέ γιά τόν έαυτο της.

Φιλμογραφία

Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα   (1970)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες (1971)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)

[sc:6]

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More